AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Kavuncuoğlu güven tazeledi

AK Parti Doğanşehir 6. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste gidilen seçimde ilçe başkanlığına Murat Kavuncuoğlu yeniden seçildi.

AK Parti Doğanşehir 6. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste gidilen seçimde ilçe başkanlığına Murat Kavuncuoğlu yeniden seçildi.

Doğanşehir Belediye Düğün Salonunda yapılan kongreye Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, yeniden AK Parti İlçe Başkanlığına seçilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Allah’a çok şükür Doğanşehir, zor dönemlerinde devamlı olarak devletine ve partisine gereken desteği sonuna kadar vermiş ve her seçimde partisine olan güvenini tazeleyerek oylarını katlamıştır. Buradan tüm halkımıza partilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Doğanşehirimizi hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Kongrede söz alan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise, Doğanşehir’e yapılan hizmetlerden bahsederek, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Doğanşehir’e önemli hizmetler yapıldığını kaydederek, çalışmalar tamamlanıncaya kadar Doğanşehirlilerden sabır istedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, teşkilatlarda yapılan kongrelerin önemine dikkat çekerek, AK Partinin daha da güçlendiğini söyledi.

Bakmadan Geçme