İş yeri yıkılanlar için önemli gelişme!

Malatya Valiliği, iş yeri tamamen yıkılan veya ağır hasarlı iş yerleri için bilgilendirme me yaptı.

Malatya Valiliği, iş yeri tamamen yıkılan veya ağır hasarlı iş yerleri için bilgilendirme yaptı.

6 Şubat depremlerinden sonra iş yerleri ağır hasar gören veya tamamen yıkılan esnaf ile ilgili “geçici iş yerlerinin” yapımına başlandığı bildirildi.

Malatya’da farklı semtlerde çarşı kültürünün devam etmesi için kurulacak geçici iş yerleri ağır hasar almış veya tamamen yıkılmış iş yerleri esnafına tahsis edilecek.

NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ

Malatya Valiliğinin yaptığı yazılı açıklamada, konteynerlerden istifade etmek isteyen esnafın bağlı bulunduğu oda veya meslek kuruluşlarına müracaat etmelerinin gerektiğini ve kontenjan dâhilinde hazırlanan listelerin Valilik Kriz Merkezindeki komisyona sunumu yapılacağı bildirildi.

Konteynerların dağıtımı ile ilgili de bilgi paylaşan Malatya Valiliği, dağıtım komisyonu gözetiminde noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlendikten sonra anahtar tesliminin yapılacağını ifade etti

Yorumlar 2
Deprem zade 31 Mart 2023 05:21

Nezaman Nezaman Nezaman

Mehmet 27 Mart 2023 05:27

Bizim işyeri orta hasarlı, ama Niyazi Mısri tamamen yıkılmış, ama bu kurada bize hak tanınmıyor. Benim oraya girmeme dahi izin verilmiyor, Şayet izin verse dahi 6 ayda o binanın tamir ve tadilat işi bitmez, zira binanın kolunları hariç sağlam bir tarafı yok.

Bakmadan Geçme