Yeni Malatyaspor U21 takımı kaçan galibiyete üzülüyor

U21 Süper Ligi'nin 15. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor U21 takımında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

U21 Süper Ligi’nin 15. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor U21 takımında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

U21 Süper Ligi’nde kazanama serisini geçen hafta aldığı 2-0’lık galibiyetle bitiren Yeni Malatyaspor, İnönü Stadı’nda ağırladığı Göztepe karşısında sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Maç genelinde iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını belirten Alt Yapı Koordinatörü Levent Doğandemir, “Rakip karşısında iyi oynadık, ancak yediğimiz 1 golle skor olarak geride kaldık. Buna rağmen oyuncularımız maçı bırakmadı ve eşitlik sayısını bulduk. Bu golden sonra girdiğimiz birçok net pozisyon var, ancak hiçbirini değerlendiremedik. Ne diyelim sağlık olsun. Rakibi de tebrik ediyoruz. Futbolda yenilmekte var, yenmek de. Bazen böyle çok iyi oynarsın ama kazanamazsın” dedi.

“Şampiyonluktan daha önemlidir”

Doğandemir, U21 Süper Ligi’ndeki ilk seneleri olmalarına rağmen iyi bir performans sergilediklerini de kaydederek, “Bizim bu sene U21 Süper Ligi’nde ilk senemiz. Buna rağmen takım olarak iyi bir performans sergiliyoruz. Tabi zaman zaman tecrübe eksikliğimizin kurbanı olduğumuz da oluyor. Ancak yine de doğru yoldayız diyebilirim. Asıl misyonumuz olan Malatyaspor’a yıldız adayları kazandırma hedefimizi unutmadık hiçbir zaman. Bizim için A takıma kazandırılmış bir sporcu şampiyonluktan daha önemlidir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme