'Milletimiz terörün de üstesinden gelecek'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kayseri'de 14 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle başsağlı mesajı yayımladı.

Saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyen Çakır, mesajında terörü lanetleyerek, “Milletimiz terörün de üstesinden gelecek” dedi.

Her zaman doğrunun ve hakkın temsilcisi olan Türk Milletinin, tarih boyunca daima kötü emel güdenlerin hedefi haline geldiğini kaydeden Çakır, mesajında “Dün olduğu gibi bugün de haklının, mağdurun ve garibanın yanında yer alan ülkemize kendi düzenlerini istedikleri gibi sürdürebilmek için terör dayatması yapılmaktadır. Bütün dünya şunu bilmelidir ki tarih boyunca inandığı ve savunduğu haklı davasında hiçbir zaman ödün vermeyen bu millet, şu anda dayatılan terör karşısında da asla pes etmeyecek ve diz çökmeyecektir. Çok yakın tarihimizde Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz Direnişi gibi iki zafer kazanan bu millet, bu terör illetinden de omuz-omuza zaferle çıkacak, üstesinden gelecektir. Bütün saldırıları ve planları güvenlik güçlerimiz tarafından bertaraf edilen ve büyük bozgun yaşayan kahpe terör ve onun destekçileri şimdi de kalleşçe, haysiyetsizce, onursuzca savunmasız insanlara habersiz bir şekilde saldırmaktadır. Son olarak böyle kahpece bir saldırı sonucunda Kayseri’de şehit olan 14 vatan evladını rahmetle anıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başta büyük Türk Milleti olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun. Vatan sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 16

Bakmadan Geçme