'Polisimin yanındayım' kampanyasına destek

Malatya'da Beşiktaş'taki terör saldırısın ardından başlatılan polise destek kampanyasına esnaf ve minibüs şoförleri astıkları afişle destek verdi.

10 Aralıkta İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör Saldırısının ardından başlatılan “Polisimin yanındayım” kampanyasına Tecde mahallesi esnaf ve minibüsçüler, camlarına astıkları afişle destek verdi.

10 Aralık'ta gerçekleşen hain saldırı da acı bir bilanço ile karşılaştıklarını belirten Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, polisin yanında olduklarını belirtti.

Mahalle esnafı ve minibüsçülerin kampanyaya desteğini anlatan Muhtar Yiğit, "10 Aralıkta İstanbul'da menfur saldırı sonucu 37 polis 7 sivil olmak üzere 44 şehidimiz 150 yaralımız var. Yapılan saldırı sonrası her zaman olduğu gibi millet olarak tek yürek, tek bilek olduk. Ülkemizin dört bir yanında teröre lanet yağdı. Bu arada gerek spor camiası gerekse sanat camiasında polisimin yanındayım kampanyası başlatıldı. Birçok vatandaşımız polis karakollarına ve polis noktalarına giderek hem kandillerini kutladılar hem de “polisimin yanındayım” diyerek destek verdiler” diye konuştu.

Bakmadan Geçme