Afyon'da Nerede Kalınır?

Afyon'da tatil yapmayı hiç düşündünüz mü? Takdir edersiniz ki, insanların akıllarında yalnızca yaz tatili yapmak var...

Afyon’da tatil yapmayı hiç düşündünüz mü? Takdir edersiniz ki, insanların akıllarında yalnızca yaz tatili yapmak var! Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde yer alan popüler tatil yerlerine gitmeyi düşünenlerin sayısı hiç az değil! Ancak, tatil için yaz mevsimi dışında farklı mevsimlerin de uygun olduğunu ifade edebiliriz.

Afyon; Türkiye’nin fazla popüler olmayan şehirlerinden birisi! İnsanlar; Afyon otelleri hakkında en ufak bir fikir sahibi dahi değiller! Ancak, Afyon otelleri sayesinde hem dinlenme hem de birtakım rahatsızlıklarınıza çare bulma şansına erişebilirsiniz.

Afyon Otellerinin Özellikleri Nelerdir?

Termal otel; element ve mineral bakımından zengin termal suların olduğu yerlere inşa edilir. Hem sıcak hem de soğuk termal sular vardır. Sıcak sular; tahmin edebileceğiniz gibi banyo kürü olarak değerlendirilir. Bir başka deyişle, insanlar; sıcak termal sularla banyo yaparlar. Bu sayede, başta romatizma olmak üzere çok sayıda rahatsızlıklarına çare bulmak isterler. Soğuk sular ise genellikle içilir. Termal otel; bu tür faydalı suların olduğu bölgelere kurulan oteller olmakla beraber her birisi Sağlık Bakanlığı’nın onayına sahip olmak zorundadır.

Afyon otelleri denildiği zaman akla doğal olarak termal otel gelir. Gerçekten de Afyon sınırları içerisinde çok sayıda termal otel bulunuyor. Bu otellerin her birisi en üst seviyede hizmet sunar. Bünyelerinde fizik tedavi uzmanları ve doktorlar yer alır. Hastanın durumuna uygun bir tedavi seçeneği belirlenir. Hem yaz hem de kış aylarında hizmet vermeleri ciddi bir avantajdır. Bunun yanı sıra, Afyon otelleri; Türkiye’deki diğer tatil bölgelerindeki otellere kıyasla son derece uygun fiyatlıdır.

Afyon otelleri için erken rezervasyon yaptırmanız şart! Aksi takdirde, bilhassa kış aylarında bu otellerde yer bulamayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, termal otellere yalnızca belirli sağlık sorunları olan insanlar gitmez. Herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan kişilerin de yalnızca dinlenmek ve tatil yapmak adına bu otellere gitmelerine rastlanır. Afyon otelleri; yüksek hizmet kaliteleri ile dikkat çeker. Termal sularla yapılan banyoların yanı sıra SPA, fitness merkezi ve daha birçok imkanı bünyesinde barındırır.

Afyon Otelleri Tavsiyeleri

Gelin, en iyi Afyon otelleri listesine bir göz atalım!

  • İkbal Thermal Hotel: Açık yüzme havuzu, Türk hamamı ve ziyaretçilerinin termal sulardan faydalanmasını sağlayan bir de SPA merkezine sahiptir. Sağlığa faydalı hizmetleri ve süper servisi ile dikkat çeker. On üzerinden on alan Afyon otelleri arasında bulunur.
  • Akrones Thermal Hotel: Beş yıldızlı Afyon otelleri arasında yer alır. Sauna, buhar odası ve termal havuzu ile dikkat çeker. Ayrıca, spor ve sağlık merkezi barındırmasıyla da müşterilerini memnun eder.
  • NG Afyon Wellness & Convention: Bir diğer beş yıldızlı Afyon otelidir. Çift kişilik oda ücretleri biraz pahalı olmakla beraber kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak eder. Ayrıca, Afyon Arena’ya oldukça yakındır.

Bakmadan Geçme