AK Parti HÜDA-PAR'ı unuttu!

AK Parti Malatya teşkilatı HÜDA-PAR'ı unuttu...

AK Parti Malatya teşkilatı HÜDA-PAR’ı unuttu.

Detay Haber: @mahirtemur

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminden önce Hizbullah örgütü ile bağlantıları nedeniyle tartışmaların odağı haline gelen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) 4 milletvekili adayını AK Parti listelerinde gösterip Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini ifade etmişlerdi.

AK PARTİ LİSTELERİNDE 4 İSİM VEKİL SEÇİLDİ
14 Mayıs seçimlerinde HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile birlikte 4 isim AK Parti listelerinde milletvekili seçildi.

Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinden önce HÜDA-PAR Malatya İl Teşkilatı seçim çalışması kapsamında birçok ziyaret gerçekleştirmiş hatta AK Partili adaylarla programlara katılmıştı.

HÜDA-PAR Malatya İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in de bizzat AK Parti’nin seçim ziyaretlerine katıldığı fotoğraflarda görülüyordu.

*Görsel: HÜDA-PAR Malatya Twitter sayfası

14 Mayıs seçimlerinde milletvekili sayısını koruyan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rekor oy çıkan Malatya’da seçilen milletvekilleri ile birlikte AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık teşekkür ziyaretlerine başladı.

AK Parti’nin seçim tanıtımı için kurduğu resmi mail adresinden Doğanyol ve Pütürge ziyaretlerinin basın bülteni gönderildi. Gönderilen bültende fotoğraflarda açık bir şekilde HÜDA PAR Malatya İl Başkanı M.İlker Dömezer’in yer aldığı görülürken metinde ne HÜDA-PAR’ın ne de il başkanı Dönmezer’in isminin geçmemesi dikkat çekti.


*Görsel: AK Parti Malatya Teşkilatı

Gönderilen bültende, “AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler” denildi.

2018 Genel Seçimlerinde 81 ilde logosuyla seçimlere katılan HÜDA-PAR, Malatya’da kullanılan oyların yalnızca 0.3’ünü alabilmişti.

*Manşet Görsel: AK Parti Malatya Teşkilatı

@mahirtemur

Yorumlar 1
Ahmet 24 Mayıs 2023 11:37

Kayısı haber olarak ilkeli haberler yapıyorsunuz ama nedense muhaliflerin depremzedelere yaptığı hakaretlere dair tek kelime etmediniz

Bakmadan Geçme