Amatör spordan kısa kısa haberler

- Genç Kızlar Voleybolda Turgut Özal Anadolu Lisesi 1.oldu - İnönü Üniversitesi ikinci maçında da galip - Kardan dolayı ertelenen Amatör futbol müsabakaları bu hafta oynanacak

Genç Kızlar Voleybolda Turgut Özal Anadolu Lisesi 1.oldu

Genç Kızlar Voleybol Müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalya verildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğünün 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan, 12 - 22 Aralık 2016 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda yapılan Genç Kızlar B Voleybol müsabakaları sona erdi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları okul müdürleri tarafından verildi.

Dereceye giren okullar ise şöyle: Genç Kızlar B 1. Turgut Özal Anadolu Lisesi 2. Doğanşehir Anadolu Lisesi 3. Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi 4. Özel Malatya Doğa Anadolu Lisesi.



İnönü Üniversitesi ikinci maçında da galip

İnönü Üniversitesispor, Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası 2.Lig Futbol Müsabakalarının ikinci maçında Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesini 3-2 mağlup etti.

Türkiye genelinde 40 takımın mücadele ettiği organizasyonda mücadele eden İnönü Üniversitesi grubundaki ikinci maçta karşılaştığı Ömer Halis Demir Üniversitesini 3-2 mağlup etti.

Mardan Otel’in sahasında oynanan müsabakada rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan sarı siyahlıların 3 golünün de Engin Yıldız kaydetti.

İnönü Üniversitesi, Üniversitelerarası 2.Lig Futbol Müsabakalarındaki ikinci maçında yarın saat: 13.00’de Bilkent Üniversitesi ile karşılaşacak.

Müsabakalar sonucunda başarılı olacak takımlar Üniversiteler arası 1.liginde mücadele etmeye hak kazanacak.

İnönü Üniversitesi takımının antrenörü Murat Kayapınar yaptığı açıklamada, “Üniversite olarak bu tür organizasyonlarda her zaman başarılı bir tablo ortaya koyduk. Burada da üniversite olarak amacımız dostluk ve centilmenlik içerisinde sporun ruhuna yakışır bir mücadele ortaya koyabilmek” diye konuştu.



Kardan dolayı ertelenen Amatör futbol müsabakaları bu hafta oynanacak

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Malatya il merkezi ve ilçelerdeki Amatör futbol müsabakaları bu hafta oynanacak.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Malatya il merkezi ve ilçelerdeki Amatör futbol müsabakaları geçen hafta ertelenmişti. Sahalarımızın gerekli temizliği yapıldı ve erteleme maçları bu hafta oynanabilecek” dedi.

Malatya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle saha zeminlerinin temizliği yapılamamış ve maçlar 1 hafta ileri tarihe ertelenmişti. Sahaların temizleme çalışmalarını yapan ASKF ve Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü ekipleri, sahaları müsabaka oynanır hale getirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan MASKF İl Başkanı Seyfullah Özdemir, “Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Malatya il merkezi ve ilçelerdeki Amatör futbol müsabakaları geçen hafta ertelenmişti. Sahalarımızın gerekli temizliği yapıldı ve müsabaka oynanır hale getirildi. Tüm kulüplerimize duyurulur” diye konuştu.

Yorumlar 9

Bakmadan Geçme