Arapgir'de 257 konut yapılıyor

Arapgir Binberis mevkisinde yeni bir yaşam alanı oluşturuluyor. Hem apartman tipi hem de villa tipi konutların bulunduğu projenin sözleşmesi imzalandı.

Arapgir Binberis mevkiinde yeni bir yaşam alanı oluşturuluyor. Hem apartman tipi hem de villa tipi konutların bulunduğu projenin sözleşmesi imzalandı.

Arapgir Belediyesi’nin imarlı parselleri üzerinde yapılacak konutların sözleşmesini imzalayan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Malatya’da daire aldırmayı unutturacak bir projedir” dedi.

Arapgir Binberis Tepesi’nde yapılacak 206 daire, 51 bahçeli villa ve 14 adet iş yerinin yer aldığı projenin uygulanması için ihalenin sona ermesinin ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Sözleşmenin imzalanmasının ardından inşaat alanında çalışmalar başladı. 

Arapgir’de özlenen yeni bir yaşam merkezi kuracaklarını belirten Başkan Cömertoğlu, “Arapgir Belediyesi’nin projelendirdiği, ruhsatlandırdığı ve kat karşılığı ihale edilip yüklenici firma ile sözleşmemizi imzaladık. 10 gün içinde yer teslimini de yapacağız. Arapgir’imize hayırlı olsun” diye ifade etti.

Toplamda 257 konutun bulunduğu projede 58 ada 3+1, 148 adet 2+1, 40 adet dubleks villa, 11 adet tribleks villa ve 14 adet iş yerinin bulunduğu projenin 36 ayda tamamlanması bekleniyor.

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme