Aydemir: Şakir Yiğit'ten kalan emanete sahip çıkacağız

Malatya Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Recep Aydemir, seçimlerin ardından Mediko Sosyal Tesisleri önünde basın açıklamalarında bulundu.

İnönü Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı seçimi tamamlandı. Ülkücülerin desteklediği aday AKP Gençlik Kolları, Mttb ve 13 STK’ya karşı 26’ya 5 gibi ezici bir sonuçla kazandı.

Konsey başkanlığına ülkücülerin desteklediği Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi olan Kadir Batuhan Abakay seçildi. 5 oya karşılık 26 oyla ezici bir üstünlükle seçimi kazanan Abakay’ı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kalabalık bir ülkücü öğrenci grubu karşıladı. Malatya Ülkü Ocakları Üniversite Başkanlığı görevinde bulunan Recep Aydemir, seçimlerin ardından Mediko Sosyal Tesisleri önünde basın açıklamalarında bulundu. Fırat Çakıroğlu’nu ve şehitleri anarak konuşmalarına başlayan Aydemir, “Yorucu bir dönemden geçtik ve sonunda aramızda bulunan bir kardeşimizin seçimi kazanmasıyla zafere ulaştık. İnönü Üniversitesi Ülkücüleri olarak emanetimize sahip çıktık, Şakir Yiğit’ten bize kalan emanete bundan sonra da her zaman sahip çıkacağız” dedi.

Kimse İnancımızı Test Etmesin

Seçim sürecinde rakip olarak seçimlere giren Ak Parti ve Mttb’nin çalışmalarına da atıfta bulunan Aydemir, “Seçimler sürecinde karşımızda oynanan demokratik veya anti-demokratik hiçbir oyuna gelmedik ve birlik beraberlik içerisinde, inanarak yolumuzda sağlam adımlar attık. Adaylarımızın hiçbirine burs sözü vermedik, iş sözü vermedik ama tüm adaylarımız canıyla dişiyle çalıştı ve zafere ulaştı. İnancımızın test edilemeyecek olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduk. Allah hepimizden razı olsun. Bundan sonraki süreçte üniversite için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme