AYKOME karla mücadele için toplandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) üst kurulu karla mücadele toplantısı yapıldı.

Genel Sekreter Zeki Sarılar Başkanlığında gerçekleştirilen AYKOME toplantısına Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Battalgazi İlçe Belediye Başkan Yardımcısı M. Yaşar Karataş, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, MOTAŞ ve Maski yetkilileriile Şube Müdürleri katıldı.

Toplantı da Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve ilgili diğer kurumların Malatya genelinde yapılacak olan karla mücadele sırasında herhangi bir aksiliğin yaşanmaması için çalışmaların koordineli bir şekilde yapılması gerektiğini belirtti.

Karla Mücadele çalışmalarında Büyükşehir Belediyesinin göstermiş olduğu hassasiyeti ilçe belediyelerinde göstereceğine inandığını belirten Sarılar, “Bugün itibari ile aldığımız yeni kararlarla karla mücadele çalışmalarımıza yön vermiş olacağız. Ekiplerimiz kendi sorumluluk alanları içerisinde bulunan bölgelerde çalışmalarına gerekli hassasiyeti göstermeleri durumunda herhangi bir aksaklığın yaşanmayacağı kanaatindeyim” dedi.

Ekipler sorumluluk alanlarına hareket etti

AYKOME toplantısı sonrasında Büyükşehir Belediye Binası önünde görev yerlerine gitmek için hazır bekleyen personele yönelik kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, “Buradan hareket edecek olan bütün ekiplerimiz sorumluluk alanlarında gerekli çalışmaları büyük bir titizlikle yapacaklar. Ekiplerimiz vatandaşlarımıza ulaşım hizmetlerini sorunsuz bir şekilde sunulması için gayret gösterecekler. Allah kaza bela vermesin, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar 3

Bakmadan Geçme