Başkan Cavlak MESOB adaylığını açıkladı

Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, 1 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Malatya Esnaf Odaları Birliği (MESOB) seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, 1 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Malatya Esnaf Odaları Birliği (MESOB) seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak, Malatya’da bir otelde basın mensupları ile bir araya gelerek, adaylığını açıkladı. Cavlak, açıklamasında "Bildiğiniz gibi Malatya’ Türkiye’nin tarım sanayide ticarette bir bütün olarak, sosyal ve ekonomik hayatında önemli şehirlerimizden birisidir. Bu Şehrin ve ülkenin gelişip serpilmesinde esnaflarımızın önemli ve tartışmamız bir yeri vardır. Esnaflarının iyi öğütlendiği ve kendi içinde yardımlaşarak şehrin ve ülkenin yönetime katabildiği şehri ve ülkelerinin çok daha hızlı ve gelişme şehri içerisine girebilmektedir. İçte bu ülke ve vizyondan hareketle şehrimizde yönetişim mantığıyla çalışan sadece bazı kişilerin değil, bütün esnafın sürece katılacağı ve şehrimizin ticaret hayatını çok daha ileriye taşınmasına katkı sağlayan bir Esnaf ve sanatkarlar odalar birliği (MESOB ) oluşturmak amacıyla 1 Mayıs’ ta gerçekleştirilecek birlik başkanlığı seçiminde adayım. Amacımız bütün esnafımızla bütün odalarımızla, bütün kamu özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmek onlarla istişare yapmak ve şehrimizin ticaret ilgili birikimini potanseyelini ve dinamiklerini hareket geçirmektir. Süreç bizim acımızdan olumlu sonuçlanırsa Bütün Esnaflarımızla odalarımızla istişareler yapılarak şehrimizin ticaret hayatını nasıl daha ileriye taşınacağı konusunda bir yol haritası çıkarılacak ve bir eylem planı hazırlanacaktır. Amacımız her kesim birlikte katılabileceği birlikte, konuşan bildiği ve birlikte yönetebildiği güçlü bir birlik oluşturmak” şeklinde konuştu

Bakmadan Geçme