Baskillilerin Feribot sınavı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetler Daire Başkanlığı Battalgazi-Baskil arasında hizmet veren feribot seferlerini Aralık ayında düşürdü.

Yıllara ve aylara göre değişkenlik gösteren feribot saatlerinden ve sefer sayılarından Baskilliler çok şikâyetçi.

2015 yılının nisan ayında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete başlanan feribot seferlerinin sürekli değişkenlik göstermesi vatandaşların şikâyetlerine neden oluyor.

Konu ile ilgili sosyal medyadan şikâyet paylaşımları yapan Baskillilerin Aralık ayında 9 seferden 7 sefere düşürülmesine tepki gösteriliyor.

Battalgazi’den son seferin 16.30 olduğu ve Baskil’den son seferin ise 17.15 olduğunu dile getiren konuştuğumuz Baskilliler işimizi bitirmeden saat 17.15’de feribota yetişmek için evden 16.00’da çıkmamız lazım, diye konuştular.

“Akşam dönmeyip ertesi gün Malatya’ya işimize gidelim desek Baskil’den ilk sefer saati 8.15’te, nasıl yetişeceğiz” diye konuştular.

Konuştuğumuz Baskillilerin asıl sorununun sefer adetlerinde olmadığı ama ilk ve son seferlerin çok anlamsız olduğunu dile getirdiler. Şimdi 9 seferden 7 sefere düştü ama bari ilk sefer biraz erken son sefer ise biraz daha geç olsaydı tepki göstermezdik, diye ifade ettiler.

Aralık ayının sefer saatleri şu şekilde:

Bu arada Ramazan ayında 12 sefer olduğu Eylül ayında 10 sefer olduğu ve Kasım ayında ise 9 sefer olduğunu hatırlatmak isteriz.

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme