Battal Hoca yetiştirdi

Malatya'da, bursluluk sınavına girmek için yanlış okula giden öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay yardım ederek, makam aracı ile sınava yetiştirdi.

Malatya’da, bursluluk sınavına girmek için yanlış okula giden öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay yardım ederek, makam aracı ile sınava yetiştirdi.

Öğrenci Yağmur Dursun, bursluluk sınavı için yanlışlıkla Vali Galip Demirel Ortaokuluna gitti. Öğrenci Yağmur Dursun, sınava gireceği okulun Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi olduğunu öğrenerek paniğe kapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, öğrencinin durumunu öğrenince hemen makam aracıyla öğrenci Dursun’u alarak sınava gireceği Tevfik İleri İmam Hatip Lisesine götürerek sınavda başarılar diledi.

Yorumlar 1
Nihat 05 Eylül 2021 19:02

Yeter bu ucuz kahramanlık numaraları bıktı artık millet hep bir algı oluşturma çabaları. Bu resmide Battal beyin aracından geçen biri gizlice çekip basına sızdırmış olmalı. Milletin aklıyla alay ediyolar. Diyelim böyle bir iyilik yaptın ki bu iyilik sayılmaz bir milli eğitim müdürü sorumluluğunda ki bi öğrencinin sorununu çözmüş yani görevini yapmış. Bunun resmini çekip reklam yapmak ne arkadaş

Bakmadan Geçme