Battalgazi Belediyesi'nde şok istifa!

Geçtiğimiz günlerde torpil skandalıyla gündem olan AK Partili Battalgazi Belediyesi'nde istifa şoku yaşanıyor!

Geçtiğimiz günlerde torpil skandalıyla gündem olan AK Partili Battalgazi Belediyesi’nde istifa şoku yaşanıyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in oğlunun MASKİ’’ye alınmasından sonra gündeme düşen Battalgazi Belediyesi bu sefer meclis üyesinin istifasıyla konuşuluyor.

2014 yılından beri AK Parti’nin Battalgazi Meclis Üyeliğini yapan Cumhur Şahaplıoğlu partisinden istifa ettiği bildirildi.

 

Konu ile ilgili Sayın Şahaplıoğlu’na ulaştığımızda E-Devlet üzerinden istifa ettiğini söyledi. Yerel sıkıntılardan dolayı istifa etmediğini aktaran Cumhur Şahaplıoğlu, “Ülkenin genel gidişatından dolayı istifa ettim. Uzun zamandır parti içinde AK Parti’nin geldiği noktayı dile getiriyordum. Kamplaşmanın, ötekileştirmenin yanlış olduğunu düşündüğüm için istifa ettim.” dedi.

Bu istifadan dolayı kimseyi aramadığını Aktaran Şahaplıoğlu, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’nin aradığını ve bu düşüncelerini Sayın Kahveci’ye de aktardığını bildirdi.

Kayısı Haber- Mahir Temur

Yorumlar 10
Ahmet Emrah İdaçlı 26 Ekim 2021 09:59

Kişiliği,karakteri ve duruşuyla her zaman örnek olmuş bir şahsiyet olan Cumhur beyin bu kararı alması bizleri çok sevindirdi. Hakkın, adaletin tecelli etmediği bir ortamdan uzaklaşması da bu çirkin düzeni terketmesi çok yerinde bir davranıştır. Hepimizi çok sevindiren bir karardır. Bu davranış umarım her türlü dalavarenin döndüğü bu düzene halen ses çıkarmayıp, menfaatini ön planda tutan mevcut siyasetçilere örnek olur. Cumhur beyi kişiliğiyle doğru orantılı bir karar aldığı için tekrar tebrik ediyorum.

Aslan 25 Ekim 2021 23:27

Yerinde bir karar, cesaretinden dolayı Cumhur Bey' i tebrik ediyorum. Umarım diğerlerine de örnek olur.

İsmet doğan 25 Ekim 2021 17:34

İnsanların iyı niyetini samimiyetini kullanıp esimi dostunu cocuğunu belli makamlara getirmek için o koltukta oturanlar namuslu insanları siyasetten uzaklaştırıyor Cumhur bey en doğru kararı vermiştir .artık dürüst insanların yeri kalmadı ak partide

Süleyman 25 Ekim 2021 17:26

Helal olsun tebrik ederim artık durust insanlar ak partiden gidiyor

Halil 25 Ekim 2021 16:54

Temiz ve dürüst bir adam. İşi gücü rastgelsin. Allah yardımcısı olsun.

Ziya yakın 25 Ekim 2021 16:52

Ak parti çizgisinin çok ötesinde artık. Cumhur bey in istifası artık partide adamcılık referans hat safhaya ulaştığı için olduğunu düşünüyorum.sonun başlangıcı olsa gerek yazık ettiler.

Serhat Akın 25 Ekim 2021 16:48

Böyle değerli kişiliklerin ak parti den istifa etmesi çok üzücü . Cumhur beyin parti içerisinde kalmasını isterdim . Üzücü bir durum oluşmuş..

Mahmut Tuncer 25 Ekim 2021 16:46

Boyle düzgün karekterli insanların artık ak parti içinde istifa etmesi Parti'nin geldigi durumu apaciik belli ediyor .Yazık ettiler 20 yıllık emege

MEHMET 25 Ekim 2021 16:25

Temiz bir kişilikti istifa etmesine üzüldüm. Böyle temiz insanlar neden istifa ederler ki tilkilere yol vermiş oldu malesef üzüldüm

Şehmus 25 Ekim 2021 14:34

bu daha başlangıç istifalar artacaktır

Bakmadan Geçme