Belediye Başkanı Polat'tan kadın vurgusu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti davasında kadınların hizmetlerinin öneminin tarif edilemez olduğunu belirterek İnsanlarımızı topluma kazandıran kadınlarımız hayatımızın her alanında etkili olmalıdır dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti davasında kadınların hizmetlerinin öneminin tarif edilemez olduğunu belirterek “İnsanlarımızı topluma kazandıran kadınlarımız hayatımızın her alanında etkili olmalıdır” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ile birlikte AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığına yeniden seçilen Aynur Oğuzhan’ı ziyaret etti. Ziyarette kadınların toplumda ve İslam’daki önemine vurgu yapan Başkan Polat, “AK Parti bir gönül davasıdır ve bu davada kadınlarımızın hizmetlerinin önemi tarif edilemez. İnsanlarımızı topluma kazandıran kadınlarımız hayatımızın her alanında etkili olmalıdır. Yeşilyurt teşkilatımızın ve İl teşkilatı kadın kollarımızın başarılı çalışmaları devam etmektedir. Başkanımızı ve kıymetli ekibini tebrik ediyorum. İlerleyen süreçte büyük projeler ve büyük işlerle beraber olacağız” ifadelerini kullandı. Ziyarette konuşan AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ise, “Yeniden bayrağı taşıma görevini üstlenen AK Parti Kadın Kolları İl Başkanımıza bu kutlu yolda başarılar diliyorum. İnşallah güzel çalışmalarda hep beraber davamız için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Oğuzhan da, “Bizlere sürekli destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. İl yapılanmamızda yüzde 64 oranında değişikliğe giderek yeni yapılanmamızı oluşturduk. Kongre sürecinde bizlere destek veren herkese teşekkür ederim. Bizimle birlikte 13 ilçemizin de yönetimi değişti. 2019 odaklı bir değişim süreci yaşandı. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada davamızı teşkilat mensubu arkadaşlarımızla güçlü bir şekilde anlatmaya her insana ulaşana kadar ev ev, kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme