Büyükşehir'de yine istifa!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı o şirketin genel müdürü istifa ettiği iddia edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı o şirketin genel müdürü istifa ettiği iddia edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür A.Ş’nin Genel Müdürü Kazım Aydın’ın istifa ettiği iddia edildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan göreve başladıktan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerin genel müdürlerinde değişikliğe gitmişti. Birçok atama gerçekleştiren Gürkan, 2019 yılının eylül ayında Kültür A.Ş’nin Genel Müdürü Sabri Akın’ın yerine Kazım Aydın’ı atamıştı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş’ın bacanağı olduğu bilinen Kültür A.Ş Genel Müdürü Kazım Aydın’ın istifa ettiği veya istifa ettirildiği iddia edildi.

Kazım Aydın’dan boşalan koltuğa kimin atanacağı bilinmezken bu süre zarfında başkan danışmanı olarak atanan Av. Fatih Kerimoğlu’nun idareten Kültür A.Ş’den sorumlu olacağı iddia ediliyor.

Eylül ayında göreve atanan Kazım Aydın’ın 10 aylık kısa bir sürede niye istifa ettiği ise merak konusu oldu.

       (KAZIM AYDIN)

Kayısı Haber- Mahir Temur

Yorumlar 14
Cevdet 19 Temmuz 2020 14:25

Geçmiş bin yılın ve gelecek bin yılın başkanı ile çalışmak öyle kolay değil. Yine bir ilk yine bir rekor. Başkan geçimsizlik konusunda da rekora koşuyor. Şu personel olmasa şu halk olmasa Malatya ne güzel yönetilir. Cumhuriyet tarihinin en başkanının genel müdürlere daire başkanlarına ihtiyacı yok. Ameleler şefler sekreterler bir de yarenlik edecek mercanlı başaranlı firmalar ve arabalar olsun yeter.

Başkanın sopası 19 Temmuz 2020 10:26

Mahir bey geçenlerde bir röportaj yapmıştınız, Sanırım bir sorunuz ekip kurma ve ekipteki değişikliklerin devam etmesi ile ilgili idi. Başkan bey yok değişiklik yok ekip sorunu yok v.b. anlamında cevap vermişti. İsitifa etmemiştir, değişiklik yok koskoca başkan şimdi yalan mı söylüyor???

umut 19 Temmuz 2020 00:12

ne danışmanmış be. selahattin gürkanı iyi tanırız. sürekli bir iş yapmasa da pohpohlanmayı ne kadar sevdiğini iyi biliriz. bu danışman arkadaş da kendisini baya iyi pohpohluyor herhalde. hatta... neyse. istifa eden kazım bey belediyenin belki de en iyi çalışan en dürüst kişisiydi. niye yediler adamı kim bilir?

Oktay 19 Temmuz 2020 00:09

Valla güzel iş. MASKİ Genel Müdürünün bacanağı Fuarcılığın Genel Müdürü oluyor, Başkanın yeğeni Esenlik Genel Müdür Yardımcısı oluyor, başka bir yeğeni ve kuzeni özel kalemden kadro alıyor. Bizde 2 senedir KPSS ye hazırlanalım. Bunları görünce motivasyonum düşüyor.

Mete Küsiraş 18 Temmuz 2020 20:07

Yaşar Bey'in de zorunlu emekliliği geliyor ailenin nüfusu azalıyor. Acil Battalgaziden transfer yapalım.

Her yer çelişki tutarsızlık 18 Temmuz 2020 18:43

Makul hiç kimse Gürkan ile çalışmaz. Dayanamaz. İşe bilgiye kıymet vermeyen sadece ben ben ben diyen Selahattin Başkan ile sadece yalakalar ezilmekten haz duyanlar ile ekmeğe aç olanlar dayanır.

Fevzi 18 Temmuz 2020 18:12

Genel Müdür ile ilgili gerek çalışanlar gerek tanıyanlar, iyi, dürüst, ahlaklı biri olduğunda hem fikirler. Kendisini tanımam ama olumsuz bir şeyini duymadim. Ee tabi böyle olunca da istifa kaçınılmaz oluyor. Yerine getirilen Danışman Kerimoğlu ise Selahattin Gürkanın en büyük 2. pişmanlığı olacak. Çünkü 1. en büyük pismanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş olacak.

Yunus 18 Temmuz 2020 15:16

Kayısı festivali yapamadığı için gitmiş. O da sponsorlar da çok üzülmüş. Bu yıl kime sponsor olacaklar şimdi.

İhsan 18 Temmuz 2020 15:14

Oraya Mehmet Çolak başkan yakışır Malatya'nın en kültürlü başkanı.

Remzi 18 Temmuz 2020 15:12

Bu avukat her işe atlıyor yakında genel sekreter olur. Hızlı giden at ile ilgili atasözlerimiz var. Biri bunu durdursun yoksa Selahattin'e de Malatya'ya da yazık olacak.

Yaşar 18 Temmuz 2020 15:10

Hep kayısı haber yüzünden. Adamın bacanağına ehliyetsiz liyakatsiz dediniz bu istifa etti.

Kürşat 18 Temmuz 2020 15:03

Daha önceden BELSOS Genel Müdürü Fuat abide istifa etti, ama 3 günde zor ikna ettiler. Fen İsleri daire Başkanıda istifa resti çekmişti kabul edilmemişti. Genel Müdürlere, Daire Başkanlarına bir dokunun bin ah işitin. Artık kimsenin kimseye eyvallahı kalmamış. Belediyede çalısan arkadaşlar huzursuzluk hiç bu kadar tavan yapmamıstı diyor.

İSTİFA 18 Temmuz 2020 14:56

İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFA...ACABA O İSTİFA EDECEK Mİ????

İsa 18 Temmuz 2020 14:52

Kazım Beyin yerine de Selahattin Başkandan daha çok kendi PR ını yapan Basın danımanı Av. Fatih Kerimoğlu gelecekmiş. Valla Selahattin Gurkan adam tanımıyor. Pişman olacak, ama iş işten geçmis olacak. 30 senem siyasette, bürokraside geçti. Artık adam sarrafı olduk. Bunu bir yere not edin.

Bakmadan Geçme