Büyükşehir Meclisi toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısını Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısını Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başkanlık ettiği meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Tıp Bayramı kutlaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplantı açılışında yaptığı konuşmada 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Afrin operasyonuna da değinen Başkan Çakır, “Zeytin dalı harekatının 54. günündeyiz. Askerlerimiz büyük bir kahramanlık gösteriyor. Afrin’de son aşamaya gelindi. Bu harekat, ülkemize karşı var olan terör tehdidini ciddi manada ortadan kaldırarak, ülkemizin huzuru ve güvenliği için önemli bir operasyondu. İnşallah ordumuz muzaffer bir şekilde terörün üstesinden gelecektir” şeklinde konuştu.

İmar ağırlıklı maddelerin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edilirken, bazı maddeler de ertelendi.

Başkan Çakır’a yetki

Toplantıda ayrıca, Scada Yönetim Merkezinin Kurulması ve Mevcut Sondajların Mekanik Elektrik Sistemlerinin Yapım işinde ve Muhtelif işlerde içmesuyu şebeke, AG-OG ENH depo-Terfi-foseptik yapımı, içmesuyu sondaj kuyuları açılması ve mevcut depo-Terfi Bakım Onarım İşinde kredi kullanımı için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yetki verilmesi kabul edildi.

2. birleşim Pazartesi günü

Mart ayı meclis toplantısının 2. birleşiminin 19 Mart Pazartesi günü, saat 14:00’da yapılması kararlaştırıldı.

Bakmadan Geçme