Çakır'dan hain saldırıya kınama

İstanbul'daki menfur terör saldırısını kınayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 'Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum' dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve şu ana kadar 38 polis ve vatandaşın şehit edildiği, onlarca masum vatandaşın ise yaralandığı bombalı terör saldırısını kınadı.

İstanbul’da doğrudan polisleri hedef alan iki ayrı terör saldırısı sonrasında bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne yönelik olarak gerçekleştirilen, kelimelerin anlatmaya kifayet edemeyeceği alçaklıktaki bu menfur saldırıyı şiddetle, nefretle lanetliyorum. Yüreklerimize kor ateşlerin düştüğü bu elim terör saldırısına millet ve devlet olarak elele gereken cevabi misliyle vereceğimize olan inancımız tamdır. Aziz ve mübarek bir kandil gününde milletimizi tarifsiz acılara gark eden bu hainler, dünyada da ukbada da rezil rüsva olmaya mahkumdur. Bugüne kadar bir çok badireyi el ele, omuz omuza, gönül birliği ile atlatan aziz milletimiz, yine bir ve beraber olarak bugünleri de elbette atlatacaktır. Rabbım aziz şühedamıza rahmet eylesin, mekanları cennet, dereceleri ali olsun. Bu kutlu günde ebediyete uğurladığımız aziz şehitlerimizi Peygamber Efendimiz, Liva-ül Hamd sancağı altında ağırlasın. Yaralılarımıza acil şifalar lütfeylesin. Başta aziz şehitlerimizin ailelerinin ve Emniyet Teşkilatımızın olmak üzere, necip milletimizin başı sağolsun. Milletimiz ve devletimiz payidar olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 24

Bakmadan Geçme