Cem Gökmen Gökçe'den cevap

'Öznur Çalık'ın yeğeni istifa etti' haberimizden çok kısa bir süre sonra Cem Gökmen Gökçe bizlere ulaşıp haberin doğru olmadığını iletti.

‘Öznur Çalık’ın yeğeni istifa etti’ haberimizden çok kısa bir süre sonra Cem Gökmen Gökçe bizlere ulaşıp haberin doğru olmadığını iletti.

Cem Gökmen Gökçe’nin cevabı şu şekilde:

“Halen MTÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanıyım. Ayrıca Üniversitede farklı görevlerim var. Farklı koordinatörlükler yapıyorum. Cemal Kurhan benim Spor Şube Müdürümdür. Ben olmadığım zamanlarda benim kadroma Cemal Kurhan vekalet etmektedir. Bu haber yalan yanlış yapılmıştır. İstifa etmem söz konusu değildir. Fakat yarın başka kurumlarda farklı görevlere çağrılırsam sadece kurumlar arası geçiş söz konusu olur. Ben o kurumdan bana git denilene kadar istifa etmem.”

Bu cevap metni geldikten sonra ve Cem Gökmen Gökçe ile telefonda konuştuktan sonra kaynaklarımıza ulaştık.

Bu olayın iki-üç hafta önce yaşandığı ve Gökçe’nin çevresine “istifa ettim” dendiği ve hatta şu anda Turgut Özal Üniversitesi resmi internet sayfasında Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı’nın Cemal Kurhan olduğu görülüyor.

“Haberi hemen kaldırın” söyleminden sonra haberi hemen kaldıramayacağımızı çünkü resmi internet sitesinde Cem Gökmen Gökçe’ni ismini silindiğini belirtmek isteriz.

MTÜ’den resmi bir yazı gelirse yaptığımız haberin yanlış olduğunu yine bu mecradan açık bir şekilde belirtiriz.

Üniversite’nin içinde dahi farklı kaynaklarımızdan “istifa etti” deniliyordu. Ayrıca Gökmen’in bir arkadaşından da bu bilgiyi aldıktan sonra haberi yaptık.

MTÜ’den gelen resmi cevaba kadar haberimizi çekmiyoruz.

Kayısı Haber
 

Bakmadan Geçme