Çınarlar Beton vatandaşın bahçesine beton döktü!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın ortağı olduğu Çınarlar Beton mahalleliyi çileden çıkardı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ortağı olduğu Çınarlar Beton mahalleliyi çileden çıkardı.

Yeşilyurt Belediyesi’nin hasılat paylaşım sitemi ile Yeşil Topsöğüt Konutları’nı ihale ettiği müteahhit firmaya gaz beton satmakla eleştirilerin odağı haline gelen Çınarlar Beton’un sahibi ve aynı zamanda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 6 Şubat depremlerinden sonra da gündemde kalmayı başarmıştı.

 

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN BİNALARI HASARLI
Yaklaşık 7 ay önce vatandaşlara teslim edilen Yeşil Topsöğüt Konutları’nın 6 Şubat depremlerinde hasar aldığı hem ulusal hem de yerel medyada eleştirilmişti.

Halk arasında “gaz beton” olarak bilinen YTONG bloklarının Malatya’da tek üreticisi olan Mehmet Çınar’ın sahibi olduğu Çınarlar Beton, 6 Şubat depremlerinden sonra inşaat ve deprem mühendisleri tarafından tavsiye edilmediği ortaya çıkmıştı.

KAYISI BAHÇESİNE BETON DÖKTÜLER
Gündemde sürekli kalmayı başaran Mehmet Çınar, bu sefer bir vatandaşın bahçesine beton mikserlerin altında kalan atık beton döktürdüğü ortaya çıktı.

Yıllardır Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sakinlerini çevre kirliği ve havaya salınan toz partikülleri yüzünden çileden çıkaran Çınarlar Beton firması bu sefer kayısı bahçesine atık beton döktü.

“200 KÖK AĞACIM KURUDU”
Bahçesine dökülen atık beton karşısında hayretler içerisinde olan Abdullah Polat, “15 yıldır zaten çimento tozuyla mücadele ediyoruz. 500 kök ağacımın bu çimento tozu yüzünden 200 kökü kurudu. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne şikâyet ettik ama hiç kimse bizle ilgilenmedi. Çünkü Çınarlar Beton’un sahibi Mehmet Çınar” diye ifade etti.

Yaklaşık 20 haneye ve kayısı bahçelerine çok yakın olan Çınarlar Beton’un zarar verdiği bir ilkokul ve anaokulun da olduğunu ifade eden Abdullah Polat, “Burada ilkokul ve anaokulu var. Çocukların halini siz düşünün. Biz yıllardır çimento tozundan şikayet ederken kayısı bahçeme çimento dökmek ahlaksızlık değil mi? Adam belediye başkanı, biz kimi kime şikayet edeceğiz?” dedi.

Yaşadığı sıkıntıları Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikâyet ettiğini bildiren Abdullah Polat, zararının Çınarlar Beton tarafından karşılanması gerektiğini de vurguladı.

Kayısı Haber
 

Yorumlar 24
Mesut bakkal 17 Mart 2023 19:18

Bizim yorumumuz neden yazılmıyor? Taraflı bakışınızla bir tarafin şakşakçılığını yaptığımız açıkça belli gazetecilik yapın kardeşim o Abdullah Polat'ın niye resmini basmıyorsunuz?

Mehmet 15 Mart 2023 10:28

MALATYAYI BU HALE GETİRENLERİN BAŞINDA Kİ KİŞİ! GİDİN BÜYÜKŞEHİRİN İMAR KOMİSYONU İMZALARINA BAKIN BU KİŞİDİR! HACİ UĞUR FALAN BUNLARIN YANINDA SUÇSUZDUR! 2014TEN ÖNCE İMAR KOMİSYONUNDA BAŞ İMZACI KİMDİR ARAŞTIRILSIN? HÜKÜMET NEYİ BEKLİYOR? SEÇİM GEÇSİN BUNLARIN HEPSİNİ ALIRLAR!

İsmail 14 Mart 2023 17:46

Allah ıslah etsin. Kul hakkı yiyenlere yazıklar olsun.

Abdullah 14 Mart 2023 13:31

Bunlarda hiç mi utanma yoktur yav tam deli dumrul olmuşlar insan bari Allah’tan korkar biraz olsun utanma olur

44 14 Mart 2023 11:11

Çınar abeyin yaptığı inşaatlar çöktü hazır toplamaya başlamışken Çınar abeyi de topluycklarmi

Onurlu duruş 14 Mart 2023 10:24

Yarın reisi cumhur gelir bahçenize de beton döktük helallik istiyorum der. Herkeste helal eder hakkını.

Ünal 14 Mart 2023 09:37

Abim kimsenin gücü yetmez öyle adamlara bırak git.

Bayram 14 Mart 2023 08:41

Kesin yabancı guclerdir bizi kıskanıyor lar onlar yapmıştır

Sinan 14 Mart 2023 07:08

Bu mübarek Allah dostlarına karışmayın çarpılırsınız. Hakimler savcılar bile onlardan yana

Ali 14 Mart 2023 05:39

Ya hu ha insan canı ha kaysı.. Kıyılan yüzlerce insan canının yanına birazda kaysı eklenmiş çok mu? Veryansın etmeye ne gerek var. Adliye makamları gerek duymamıştır soruşturma yapmaya. Az da .. az sızlanın herşeyi hükümettende beklemeyin sonra.. temizle toprağı, kes 200 tane kayısıyı. Ol du mu, ta mam :(

Abdurrahman Aksoy 13 Mart 2023 21:15

Sevgili kardeşim sen büyük yanılgı içindesin! Belediye başkanı öyle bir şey yapar mı? Kesin CHP liler(!) bahçene beton dökmüştür. Bilmezmisin sen yandaş vatandaşlar(!) yapılan zamlarıda CHP yaptı diyor, hatta dün birisi “HÜDA-PAR Hizbullahçı terör örgütünün devamıdır, doğru. Şimdide CHP ye katıldılar” dedi!:)))) Neyse hakkınızı her mercide arayın, usanmadan bıkmadan CİMER’ e şikayet edin. Halk yanınızdadır.

Mehmet 13 Mart 2023 11:02

Yok canım dış güçler yapmıştır bunu çınar başkan yapmaz haberi yoktur

Onur onur 13 Mart 2023 09:03

Her yaptıkları yanına kalacak böylesi kör seçmenler varken

Mustafa aslan 13 Mart 2023 05:21

Bunlar yargılanmiyor bu ülkede Adalet sadece garibanlar işliyor çok yazık

Davut Avcu 13 Mart 2023 00:25

Kimi kime şikayet edeceyiz aynı partini yani AKP'nin belediye başkanı lari bu devirde AKP'li vekil veya belediye başkanı olanların dokunmazliklari var tabiki bizlerde su zihniyet var akp giderse devlet batar yahu bu ülkede cumhuriyeti kurana Gazi Mustafa Kemal Atatürk Allah rahmet eylesin öldü ülke battımi

Serhat 12 Mart 2023 21:59

Bu ve bunun gibiler yargılanmazsa her yaptığı yanına kar kalırsa olacağı budur

Mustafa demir 12 Mart 2023 19:38

İnsan da Allah korkusu olmazsa her ahlaksızlığı yağar. Bahçelerin arasında beton fabrikasının ne işi var Allah aşkına? Başka birisi bahçesine konteyner koysa ikinci gün vinç gelip kaldırıyor, adam leş gibi fabrikayı çalıştırıyor kimse bir şey demiyor.

Bülent Yaşar 12 Mart 2023 19:24

Malatyayı yönetecek Malatyalı kalmamış gibi merkez ilçe başkanları Adıyamanlı. Nerdeyse büyük şehir belediye başkanı da Adıyamanlı olacaktı. Malatyalı vekiller sadece şahsi cikarlar peşinde gibi. Adıyamanlı çok biliyorsa memleketi ni kalkındırsın.

Sacit 12 Mart 2023 18:36

Mehmet çınar yargılanmalıdir.

Talha 12 Mart 2023 18:29

Akp bakanlarıyla bide milletin karşısına çıkartıyor, bunlar başta olduğu sürece daha çok bunların kihalsızlıklarına ses çıkarmayayacağız. Hakkını savunan vatan haini fetöcü

Hakkı Söyler 12 Mart 2023 18:06

insan kaçakçısı arsa dolandırıcısı beton satıcı mütehait sevici herşey var adamlarda . 3 gün sonra bu veya bunun ağabeyleri babaları pirleri milletvekili adayı olacak ve siz Malatyalılar seçeceksiniz. Kişi nasılsa öyle yönetilir derler ya siz böylesiniz ki istiyorsunuz ya da kandırılıyorsunuz . ben sizleri 30 senedir tanırım sizi çok güzel kandırıyorlar siyasi partiler ama şu anda artık biraz uyanık olun gül gibi güzide şehriniz yerler yeksan oldu ve unutuldu . siz unutulmaya gelmediğinizi gösterin ! Zira bu son tren olabilir !

Harun 12 Mart 2023 17:36

Ne terbiyesiz insanlar var . Ayıp insan çevresine , komşularına nasıl zarar verir.

Fatih Büyük 12 Mart 2023 16:27

Arkasınsa öznur ablası var. Değil bahçesine gelip evinin salonuna o betonu dökse hakkını arayamazsın

Hakannn 12 Mart 2023 14:57

Allah belalarını versin. Bu zihniyet belediye başkanı olmuş. O şehirden hayır çıkar mı?

Bakmadan Geçme