'Çok önemli bir misyon üstlenmiştir'

Adalet Bakan Yardımcısı Menteş'ten Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ne ziyaret

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Çok önemli bir misyon üstlenmiştir'

 Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret etti.
 
Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ismini taşıması nedeniyle çok önemli bir misyon ve görev üstlendiğini vurgulayan Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş, gelinin süreç itibariyle üniversitelerin daha çok bilim üretmesi gerektiğini ve bu konuda Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin de önemli katkılar sunacağına inandığını ifade etti.
 
Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin hem Turgut Özal’ın misyonuna sahip çıkacağını, hemde bilimsel ve akademik anlamda yüklenilmiş olduğu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini kaydetti.  Rektör Prof. Dr. Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin kuruluş ve kurumsal çalışmalarını tamamlamasının ardından bilimsel ve akademik  çalışmalar konusunda projeleri  hayata geçirmeye başlayacağını kaydetti.
 
Ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Karabulut, Adalet Bakan Yardımcısı Menteş’e “Yaşamdan Sağlık İksirleri” adlı kitabının yanında, uluslararası patenti yine kendisine ait olan Acı Kayısı Çekirdeğinin Gıda Takviyesi’ni ve kuru kayısı hediye etti.


 

Bakmadan Geçme