Çok titiz bir şekilde adaylar belirlenmiş!

AK Parti'nin Malatya ilçe belediye başkan adayları 4 Şubat Pazar günü Merkez Spor Salonu'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un katılımıyla açıklanacak. İl Başkanı Gören, çok titiz bir şekilde aday tespit çalışmaları yapıldığını söyledi.

AK Parti’nin Malatya ilçe belediye başkan adayları 4 Şubat Pazar günü Merkez Spor Salonu’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla açıklanacak. İl Başkanı Gören, çok titiz bir şekilde aday tespit çalışmaları yapıldığını söyledi.

31 Mart yerel seçimlere gidilirken AK Parti, Malatya’da yılan hikayasine dönen aday belirleme sürecinin sonuna geliyor. Pazar günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla belirlenen ilçe adayların tanıtım duyurusu yapılırken halen AK Parti İl Başkanlığından adayların ilan edilmemesi dikkat çekiyor.

18 Ocak günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklamadan bir gün önce AK Parti İl Başkanlığı WhatsApp grubundan Sami Er ismini duyurmuştu.

İlçeler ile ilgili isimler belli olmasına rağmen halen bir açıklama yapılmaması tepkilerin il teşkilatından genel merkeze yönlendirilmesi yorumu yapılıyor.

Bugün AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

AK Parti, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Sami Er’i 18 Ocak tarihinde Ankara’da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. İstişare ve değerlendirmeler sonrası ilçe belediye başkan adayları da 4 Şubat Pazar Günü Saat 11:00’de Merkez Spor Salonu’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla açıklanacak.

İl Başkanı Gören: “Çok Titiz Bir Şekilde Aday Tespit Çalışmaları Yapıldı”
Türkiye Yüzyılı Şehirleri arasında Malatya’yı öne çıkarmak istediklerini ifade eden AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Malatya’mızı ayağa kaldırmak için bu süreç içerisinde çok titiz bir şekilde aday tespit çalışmaları yapıldı. Yürütülen çalışma bundan sonraki dönemde depremin yarattığı izleri, yaşattığı ve verdiği zararları giderebilecek sağlıklı, her yönüyle memleketimizi ayağa kaldırabilecek bir ekip oluşturmak yönündeydi. Açıklanacak ekibimizle birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız. Güzel günlerin başlangıcında, bu heyecanla pazar günü tüm halkımızı Merkez Spor Salonu’na bekliyorum” dedi.

Yorumlar 5
Namık bey 04 Şubat 2024 21:50

Seçimden sonra Namık gönen gider bu lafimi unutmayın. Büyükşehir merkez ilçelerden sonra gidecek 4. Kişi !

Hasan 03 Şubat 2024 20:37

Nefsiniz peşinde koşan hizmet değil de kendi adamlarını getirmeye çalışan bu zihniyet hem malatya ya hemde partiye zarar vermişler dir bunun hesabını önce Allah sonra da malatya soracaktır h %kaç olacak

tahsin 03 Şubat 2024 19:25

Başvuru dahi yapmamış partinin kapısından içeri girmemiş adamları sırf dostunuz yakınınız diye aday ettiniz. Bu aday adaylığı başvurusu yapmış bu partiye emek vermiş bütün insanlara hakarettir.Nasıl yüzlerine bakacaksın merak ediyorum Namık Gören

Serkan 03 Şubat 2024 19:21

Çok titiz değil çok saygısızca yönettiniz Namık Bey eşim dostum akrabam diyerek aday adaylığı başvurusu bile yapmamış Malatyada yaşamayan insanları tepeden indirip bu millete aday diye dayattınız.Üstelik bu adaylardan biri 2015 te 6.sıradan aday olup telefonları kapatıp kaçan 10 yıldır ak partinin kapısının önünden geçmemiş birisi.Malatyayı doğruluk liyakat ve hak ehli insanlar ile yönetmek yerine kendi menfaatleriniz uğruna adaylar belirlediniz.Diyecek bir söz yok bu millet sizinle hesaplaşır.

Malatya Sevdalısı 03 Şubat 2024 15:03

Namık Gören bu süreci çok kötü yönetti.İlhan Geçit’i Sami Er, Bayram Taşkın’ı Namık Gören istedi. Doktordan yıkık bir ilçeyi onarmasını bekleyenlerin aklından şüphe etmek gerek. Sizin eski davalarla hesaplaşmanız mahşere kalsın, bırakın Malatya’nın yakasını! Avukat sevdasından da vazgeçin! Bayram Taşkın, 6. Sıra Milletvekili adayı olduğu zaman partinin hiçbir çalışmalarına katılmayıp şimdide aday gösterilecek olması şaka gibi ama gerçek!! Ak Parti’yi iyice dibe çekmeye çalışan bir il başkanı ve milletvekilleri var. 31 Martta ilçelerdeki oy oranının nasıl çakıldığını görecekler.

Bakmadan Geçme