Coresatin Krem Çeşitlerini Keşfedin!

Son zamanlarda cilt bakımında en sık tercih edilen ürünlerden biri olan Coresatin uzmanların önerdiği bakım ürünlerindendir

Son zamanlarda cilt bakımında en sık tercih edilen ürünlerden biri olan Coresatin uzmanların önerdiği bakım ürünlerindendir. Cilt için geliştirilmiş olan Coresatin cilt problemine karşı farklı ürün seçenekleri için çözüm imkanı sunmaktadır. O halde gelin Coresatin Krem çeşitlerini birlikte inceleyelim…

Coresatin krem, sivilce, akne, leke gibi cilt problemlerini tedavi etmek amacıyla geliştirilmiştir. Mor, sarı, mavi ve yeşil gibi renkleri bulunan kremlerin içerisinde B6, aloe vera, E vitamini gibi etken maddeler bulunmaktadır. Cildi onarmak, yeni hücre kazanımı sağlamaya yardımcı olan Coresatin krem peeling veya tonik gibi cilt üzerine etki ederek cildin daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Coresatin Sarı Sea Buckthorn Hand Cream

Deniz çehri özlü bakım kremidir. Antimikrobiyal özelliği sayesinde cildi tahriş etmeden bakım yapar. Coresatin sarı krem güçlü içeriği ile seboraik dermatit ve egzama gibi cilt problemlerine fayda sağlar. Cilt bariyerini güçlendirmeye ve korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki vitaminler cildi yatıştırır ve nemlendirir. 6 saate kadar antimikrobiyal etki sağlarken cilt tarafından hızlıca emilir.

Coresatin Mavi Allantoin Hand Cream

Cildin bariyerini güçlendirme yardımcı kremdir. Allantoin özü ve içeriğindeki vitaminler sayesinde cildi yatıştırır, nemlendirir ve canlandırır. Mavi renkli Coresatin krem yağsız yapıya sahiptir ve hızlı emilim sağlar.

Coresatin Pembe Panthenol Hand Cream

Pembe renkli bakım kremi pişik, kaşıntı, tahriş gibi problemlere çözüm sağlayan etkisi sayesinde yetişkinlerin ve çocukların kullanımına uygundur. B6 ve E vitamini sayesine cilt bariyerini korur, güçlendirir ve onarım süresini hızlandırmaya yardımcı olur. Ayrıca kortizon içermediği için güvenle tercih edilmektedir.

Tüm Coresatin krem çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/  link üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Bakmadan Geçme