Darende Karakucak Güreş ve Kültür Festivali 26 Ağustos'ta yapılacak

Geleneksel Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali'nin 64'üncüsünün 26 Ağustos Cumartesi günü bakanlar Numan Kurtulmuş ve Bülent Tüfenkci'nin katılımıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Geleneksel Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali’nin 64’üncüsünün 26 Ağustos Cumartesi günü bakanlar Numan Kurtulmuş ve Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Bu yıl 64’üncüsü yapılan festivalde açılışlar, müzik eğlence programları, yarışmalar ve güreş müsabakalarının düzenleneceği açıklandı. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali’ne Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılacağı ifade edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, "İlçemizde geleneksel olarak yapılan güreş ve kültür festivalimizin 64’üncüsünü yapacağız. İnşallah önceki yıllarda olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde coşkulu bir festival geçireceğiz. Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali 26 Ağustos Cumartesi günü, bakanlarımız Numan Kurtulmuş ve Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Tüm Darendeli hemşerilerimin ev sahibi olduğunu hatırlatarak 26 Ağustos’ta herkesi Darende’ye bekliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme