Doğanşehir'de 7 bin 700 öğrenciye giysi yardımı

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük bu yıl, 7 bin 700 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

Doğanşehir'de her yıl geleneksel hale getirilen öğrencilere yardım kampanyasında bu yıl ayrım yapmadan 7 bin 700 öğrenci sevindirilirken, öğrenciye dağıtılan giyecek paketleri için bazı pilot okullarda tören yapıldı.

Giyecek paketlerini alan öğrenciler Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’e teşekkür etmek isteyince izdiham oldu. 

Törene katılan Doğanşehir Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, ” Bildiğiniz gibi bir tekstil firması tarafından gönderilen hediye paketlerini dağıtmak üzere buradayız. Bu hediye paketlerimizi bize gönderen Vahap Amcamıza ve hayırsever çocuklarına teşekkür ediyoruz. Bu yıl ilçemizdeki 7 bin 700 öğrencinin tamamına hediye dağıtıyoruz.” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise “ Sevgili çocuklar biz her sene Doğanşehir'de 5 bin çocuğumuzu giydiriyorduk. Bu yıl Milli Eğitim Müdürümüz geri kalan 2 bin 700 öğrencimizi de sevindirelim dedi. Bu vesile ile çocuklarımla istişare ettim ve tamamına giysi yardımında bulunmayı kararlaştırdık. Yardımlarımız Allah'ın izniyle Malatya geneli ve bütün Türkiye'de devam ediyor. Doğanşehir’e biraz torpil olsun artık. Bu her sene böyle devam edecek. Hayırlı olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah sizlere de hayırlı ahlak ve hayırlı gelecek nasip etsin” diye konuştu.

Bakmadan Geçme