Doğanyol'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol'da yol mesaisini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Doğanyol ilçesindeki çalışmalarını kış ayları gelmeden tamamlamaya çalışan Büyükşehir Belediyesinin bu gayreti, Doğanyol halkını memnun etti. 

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede yapılan içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarının ardından, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları yapılıyor. MASKİ tarafından ilçede 70 kilometre içmesuyu, 20 kilometre civarında kanalizasyon çalışması yapıldı.

Kış ayları gelmeden ilçedeki yol çalışmalarını tamamlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kısa bir süre içerisinde 27 kilometreye yakın asfalt çalışması yaptı. İlçe merkezi ve yakın mahallelerde sıcak asfalt serimi ise halen devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi 4.3 kilometre uzunluğundaki Burç-Begolar, 2.4 kilometre uzunluğundaki Gökçe-Gümüşsuyu, 2.4 kilometre uzunluğundaki Koldere-Poyraz, 2.2 kilometre uzunluğunda Damla Mahalle içi yolları, 4 kilometre Morçut mahalle içi yolları, 7 kilometre uzunluğundaki Lar Sokak, 700 metrelik mezarlık yolu, 400 metre iskele yolu, 300 metre ilçeye yeni yapılan spor tesisi yolu ile ilçe merkezinde şuana kadar 3.3 kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

Mevsim şartlarına göre asfalt serimine devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin büyük bir bölümünde çalışmalarını tamamladı. İlçede yapılan çalışmaları değerlendiren Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Doğanyol ilçesinin uzun yılların ardından böylesine kapsamlı bir hizmeti almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

MASKİ’nin 70 km içmesuyu, 20 kilometre de kanalizasyon yaptığını belirten Gülbey, “Maski’nin çalışmalarından sonra Büyükşehir Belediyemiz de kış aylarında yaşanacak yol probleminin önüne geçmek için seferber oldu. İlçemizin şuan farklı birçok noktasında asfalt çalışması yapılıyor. İlçe merkezimizde ise sıcak asfalt serimi yapılıyor. Kubbe Dağında kurulan asfalt tesisi günde 25-30 kamyon sıcak asfalt üretiyor. Üretilen bu asfalt Pütürge ve Doğanyolumuza gidiyor. Şuan yoğun bir mesai var. Ekiplerimiz hiç durmadan detaylara dikkat ederek harıl harıl çalışıyor. Halk olarak Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme