E. Yeni Malatyaspor'da Erol Bulut'tan rehavet uyarısı

Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut, oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.

Süper Lig’in 11. haftasında evinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlıkları devam eden Aytaç Kara, Rahman Buğra ve Eren Tozlu’nun yer almadığı antrenmanda orta saha oyuncusu Azubuike takımdan ayrı çalıştı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın öncesinde oyuncularıyla saha ortasında bir toplantı yapan Erol Bulut, rehavet uyarısında bulundu.

Son iki haftada aldıkları başarılı sonuçların herhangi bir rehavete yol açmaması uyarısında bulunan Erol Bulut, “Sizinle birlikte güzel bir ekip olduk. Bunu saha sonuçlarına da yansıtmaya başladık. Ancak şua bir gerçek ki henüz çok eksiğimiz var. Eğer aldığımız sonuçlar bizi rehavete sokarsa, hızla altlara sürükleniriz. Bu hafta oynayacağımız rakip, bu ligin en iyi taktiksel takımlarından biridir. Biz gerçek kimliğimizle, savaşarak oynarsak bu maçı da kolay çeviririz diye düşünüyorum” diyerek, oyuncularını motive etmeye çalıştığı görüldü.

Sarı-kırmızılı takımda hazır olmayan Azubuike ve sakatlıkları bulunan Eren, Rahman ve Aytaç Pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir müsabakasında forma giyemeyecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına devam edecek.

Bakmadan Geçme