Emniyet Müdürü Urhal'dan Baroya ziyaret

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya Barosu seçimlerinde yeniden başkan olarak seçilen Enver Han'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı Emniyet Müdürü Urhal’a teşekkür eden Malatya Baro Başkanı Enver Han, “Yakın süreçte yaşamış olduğumuz seçimlerde tekrar göreve meslektaşlarımızın teveccühü ile seçilmemizden dolayı hayırlamaya gelmişler. Kendileri her kesimle her kurumla çok müstesna ilişkileri olan hakikaten Malatya’da bir emniyet Müdürünün varlığını hissettiren bir müdürümüz. Yargı kurumlarıyla çok üst düzey diyalogları olan ve hukuk adamları vasfı ile yaklaşan adaletin tecellisine yardımcı olan bir müdürümüz. Kendilerine bu ziyaretten dolayı hoş geldin diyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise “ Bundan sonraki süreçte de hizmetlerinizin devamını diliyorum. Yargının önemli bir ayağının temsilcisi ve tanıdığımız bildiğimiz insan münasebetiyle de yine aynı hassasiyetle görevinize devam edeceğinizi umuyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme