Enkaz sonrası temizlik çalışması

​​​​​​​Deprem sonrasında hayatın normale dönmesi için çalışmalar gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, enkaz kaldırma çalışmalarına da destek olurken sonrasında cadde ve sokaklarda oluşan kalıntıları da temizleyerek mahalleleri temiz bir hale getiriyor.

Deprem sonrasında hayatın normale dönmesi için çalışmalar gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, enkaz kaldırma çalışmalarına da destek olurken sonrasında cadde ve sokaklarda oluşan kalıntıları da temizleyerek mahalleleri temiz bir hale getiriyor.

Yol onarım ve bakım, altyapı, temizlik ve çok yönlü faaliyetlerle ilçenin sıkıntılarını çözmek amacıyla faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Battalgazi Belediyesi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla İstiklal Mahallesi’nde yıkılan binaların enkazlarının kaldırılmasından sonra geride kalan kalıntıları temizleme çalışmaları yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri oluşan kalıntıları yerinden kaldırarak, yıkama çalışmalarıyla yolları vatandaşların kullanabileceği hale getirdi.

Güder’in oluşan sıkıntıları çözmek amacıyla sürekli çalıştığını ifade eden İstiklal Mahallesi Muhtarı Levent Yener, "Mahallemiz yıkımlardan sonra zor bir duruma düşmüştü. Belediyemize müracaat ettik. Battalgazi Belediye’miz sağ olsunlar personellerini gönderdiler. Bir taraftan yıkama bir taraftan da kazıma çalışmaları var. Burası temiz bir hale geldi. Artık bu konuda herhangi bir sorunumuz yok. Vatandaşlarımız bu yollardan geçerken sıkıntılar yaşıyorlardı. Battalgazi Belediye’miz yetişti ve bu sıkıntıları çözmek adına çalışmalarını yaptı." diye konuştu.

İstiklal Mahallesi sakini Kemal Yüksel ise Güder’e taleplerini ilettikten sonra hızlı bir geri dönüş aldıklarını belirterek, "Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e mahallemizin sıkıntılarını çözmek adına yaptıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar 1
Murat 27 Kasım 2023 15:56

Seray Sokak ve Sarsalkım Sokakta yaklaşık 2 haftadır gece lambaları yanmıyor, ayrıca enkaz atıkları da temizlenmiş değil maalesef.Üstelik bu iki sokak, Battalgazi Belediyesi hizmet binasının hemen iki Sokak üstünde.Olsun, mühim değil...Nasılsa bizim fahri hemşehrimiz Melisa Vargas'ımız var.Fahrî hemşehrilik beratı, benim sokağımın yanmayan lambalarından veya toz duman halinden mi mühimmiş. Benimki de abartı canım..Karanlık neymiş, toz neymiş..Hahhahha

Bakmadan Geçme