Erbakan Vakfı, yeni logosunu basına tanıttı

Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Mücahit Erbakan, Erbakan Vakfının yeni logosunu Malatyalı basın mensuplarına tanıttı.

Erbakan Vakfı Malatya Şube Başkanı Mücahit Erbakan, Erbakan Vakfının yeni logo tanıtımını Malatya Öğretmenevinde yaptı. Tanıtım toplantısında konuşan Erbakan, Erbakan Vakfının 17 Kasım 2013 tarihinde merhum Necmettin Erbakan’ın vasiyeti üzerine çocukları Fatih Erbakan ve Elif Erbakan tarafından kurulduğunu söyledi.

Erbakan Vakfının Kuruluş amacı ile ilgili bilgi veren Erbakan, “Erbakan Hocamızın fikirlerini görüşlerini hedeflerini yeni nesillere aktarmak için kuruldu. Hocamızın hilelerle sinsi tuzaklarla tamamlattırılmayan yarım bıraktırılan Milli Görüş projelerini tamamlayacağız. Vakfımız kurulduğu günden itibaren Milli Görüş Davasına hizmet etmekte Siyonist ve ırkçı emperyalist planları birer birer deşifre etmektedir” dedi.

Erbakan vakfının logosu uzun istişareler sonunda bugünkü halini aldığını kaydeden Erbakan, “Bu amblemde beş tane Nun harfinin iç içe geçmesinden oluşan bir yıldızı görüyoruz. Beş tane Nun harfinin iç içe geçmesi ve ortasında bir tek noktada tek bir hedef etrafında kenetlenmeyi belirtir. Erbakan hocamız vefat etti evet ama Hocamızın vefatından sonra binlerce yüzbinlerce Necmeddin Erbakan onun zihniyetine sahip Milli Görüşçü insanlar tek bir hedef üzerine kenetlendiler, bir araya geldiler. Nun harfi merhum liderimizin Necmeddin kelimesinin baş harflerini oluşturmuştur. Nun harfinin noktasının üzerine gelen çizgi besmelenin Be’sini de gösterir. Böylece aslında Bismillahirrahmanirrahim ile yola başladığımızı tıpkı Necmettin Erbakan Hocamız gibi her işe besmele ile başladığımızın göstergesidir. Bu yolumuzun tamamlanması için tek bir eksiklik olarak Erbakan Hocamızın bütün milli görüşçü kuruluşlarda geleneksel olarak kullanıldığı maneviyatı dinimizi inancımızı sembol eden hilalin de eklenmesi gerekmekteydi. Bu da eklendiği zaman vakfımızın tam bir milli görüşçü kuruluş olduğundan logosundan ambleminden anlaşılır hale geldi” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme