Eş zamanlı deprem operasyonu!

6 Şubat depremlerinden sonra birçok il gibi Malatya'da da hırsızlık olayları yaşandı. 8 kombi, 2 çamaşır makinesi, 1 televizyon, 1 çelik kasa…

6 Şubat depremlerinden sonra birçok il gibi Malatya’da da hırsızlık olayları yaşandı. 8 kombi, 2 çamaşır makinesi, 1 televizyon, 1 çelik kasa…

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra hem iş yerleri hem de konutlarda hırsızlık olayları yaşanmıştı. Çamaşır makinesinden ev tipi kombiye, bulaşık makinesinden elektrikli şofbene varıncaya kadar çalan sınır tanımayan hırsızlar hafif, orta veya ağır hasar demeden evlere ve iş yerlerine girmişti.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 3 adrese eş zamanlı operasyon sonucu çok sayıda ev eşyası ele geçirildi.

Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda 400 bin TL değerinde eşyanın ele geçirildiği bildirildi.

3 adreste, 8 ev tipi kombi, 1 sanayi tipi kombi, 2 çamaşır makinesi, 1 bulaşık makinesi, 1 otomatik av tüfeği, 1 jeneratör, 3 PC kasa, 1 kamera, 1 TV, 4 elektrikli şofben, 2 cep telefonu, 1 çelik kasa, 1 fırın, 2 monitör ve 2 yazıcı ele geçirildi.

Yakalanan 3 şahıs hakkında da yasal işlim yapıldığı ifade edildi.

Bakmadan Geçme