Esenlik'te bayramlaşma

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma törenine Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Genel Müdür Yardımcıları Yusuf Orhan, Kadir Çelik, Erhan Soylu, Esenlik birim müdürleri, şefleri ile idari bina personeli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Arakan’da yaşanan Müslüman katliamına değinerek “Yaklaşık 3 bin insanın vahşice katledildiği o coğrafyada yaşanan tatsız hadiseler bir Müslüman olarak bizleri fazlasıyla üzüyor. Arakan’daki zulme ilk tepkiyi veren ülke olduk. Bu katliamlar sadece Arakan’da değil Suriye’de, Irak’ta, Türkmenistan’da, Filistin’de ve daha bir çok İslam ülkesinde yaşanmaktadır” şeklinde konuştu.

Müslümanlara karşı yapılan zulme İslam dünyasının bir ve beraber olması gerektiğini belirten Boyraz, “Avrupa’da ve diğer kıtalarda Müslümanlara karşı yapılan zulmün karşısında sessiz kalınmaması ve diğer İslam ülkeleri ile bir olup artık bu yaşananlara dur demek gerekiyor” dedi.

Kesilecek kurbanların kabul olması ve bayramların kardeşlik, dostluk ve huzur getirmesini dileyen Boyraz, “Esenlik olarak hem mesai arkadaşlarımızın hem de tüm İslam aleminin Kurban bayramını kutlarım” ifadelerine yer verdi.

Esenlik’in Malatya’dan dünyaya açılan bir hizmet ağı olduğunun da altını çizen Boyraz, yapacakları yeni projeler hakkında da bilgiler sundu.

Konuşmanın ardından, Genel Müdür Boyraz ve diğer yetkililer Esenlik çalışanları ile bayramlaştı.

Bakmadan Geçme