Eski Milletvekilinin oğlu MASKİ'de memur oldu!

MASKİ'de yine bir torpil iddiası…

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş’ın kızının Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde memur olarak işe başladığı haberimizden sonra sorduğumuz soruları cevapsız bırakan MASKİ Genel Müdürü ve Büyükşehir Belediyesi şimdi cevap verecek mi?

 

21 ve 22. dönemlerde Malatya milletvekilliği yapmış Miraç Akdoğan’ın oğlu MASKİ’de işe başladı iddiasını kamuoyuna duyurmak istiyoruz.

Üç farklı kaynağımızdan edindiğimiz bilgilere göre, 21. Dönem ANAP Milletvekilliği ve 22. Dönem’de ise AK Parti Malatya milletvekilliği yaptığı sırada zamanın Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu’nun istifasından sonra 2005’’in Şubat ayında AK Parti’den istifa eden Miraç Akdoğan’ın oğlu Mehmet Tolga Akdoğan, MASKİ Özel Kalem Müdürlüğü’nden istisnai kadrodan sınavsız memur yapıldığı iddia edildi.

11 Şubat’ta “MASKİ Genel Müdürü’nün kızı Büyükşehir’de memur oldu” haberimizde sorduğumuz soruları cevapsız bırakan Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş’a tekrar soruyoruz:

-Miraç Akdoğan’ın oğlunu MASKİ’ye memur olarak aldınız mı?

-Hangi kriterleri gözeterek aldınız?

-Bu işe alıma “torpil” diyor musunuz?

-Bu işe alımın emrini siz mi verdiniz yoksa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan mı?

Ayrıca daha önce sorduğumuz soruları tekrarlıyoruz:

-MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş’ın kızını Büyükşehir Belediyesi’nde memur yaptınız mı?

- Eğer memur yapmışsanız bu nepotizm değil midir?

(Miraç Akdoğan)

 

Kayısı Haber – Mahir Temur
 

Yorumlar 13
Yazık 02 Eylül 2020 14:52

3 kuruş etmez adamları amir yaptılar, adam daire başkanlığına geldiği günden sonra personele terör estirmiş, kıymetsiz işler için savunmalar havada ucusurken tacizciyi ödüllendirir gibi korumuşlar, kendi daire başkanı oğlu maskide kızı büyükşehirde, kim sıkıstım derse ibrikle kosuyorlar

Utanç verici Yönetim İstifa 16 Şubat 2020 04:48

Eski vekil oğlu Kıyak memur olmuş. Ak partiye zehir zemberek sallayan Miraç Akdoğan oğlu memur yapılmış. Yeğenler , kuzenler , oğulllar , hanım yeğenleri say Allah say.Bu millette böyle baksın. Selahattin efendi malum İş tuttuğu çeteye Diyet ödüyor.

Ceylana cevap 15 Şubat 2020 18:21

Hani malatya belediyesi borç batağında araç ve personel sayısı çok fazla diyordu ya yalanlarıyla kendini kutsayan efsane baskan . Ne değişti 1 yil olmadan yeni arabalar yeni(eş dost akraba) almaya başladılar . Bencede kimin çocuğunun belediyeye girmesinde bir sakınca yok ancak alınanlar sadece eş dost akraba olunca düşündürüyor bütün malatya halkını.battalgazidede böyleydi. Helede kriz var harcamalar ve personel çok denilen denilen bir süreçte(şimdiki yönetimin millete verdiği izlenim) ne değişti. Sadece yalanlar ve icteki küçük planlar deşifre oldu . Kulisler böyle diyorsa vardır bir şeyler

Tolga 15 Şubat 2020 17:13

Miraç Akdoğan Ak Parti'den istifa ederken ne demişti: AKP Malatya Milletvekili Miraç Akdoğan, partisinden istifa etti. AKP'nin 'dar kadrocu bir anlayışın ve iktidar sarhoşluğunun bütün hastalıklarını barındıran bir yapıya bürünmüş durumda olduğunu' ifade eden Akdoğan'ın kısa süre içinde ANAP'a katılması bekleniyor.

Yunus Emre 15 Şubat 2020 17:04

Yaşar Ağanın diğer oğlu da Battalgazi Belediyesinde. Yiyin ağalar yiyin bu sofra sizin.

Melih 15 Şubat 2020 17:03

Memlekette bu kadar işsiz varken binlerce insan kpss ile boğuşurken milletvekili çocuğunu sınavsız memur yapmak vicdansızlıktır. Milletvekilinin buna tenezzül ediyor olması da ayıptır. Üstelik Ak Parti'den istifa ederken zehir zemberek açıklamalar yapan bir vekil. Bazılarının gemisi her donem yüzüyor, Garibanlar sürünmeye devam.

Mehmet Ceylan 14 Şubat 2020 12:29

İlk olarak yazıda MASKi çalışmaları eleştiriliyor diye bir ithamda bulunmadım. Ama böyle basit haberler beyinlerde soru işaretleri uyandırabilir. Buda kuruma zarar verecektir. İkincisi maalesef ukalaca olan haberin tam da kendisi olarak duruyor. Emin olun kimse sizi ciddiye alıp cevap vermeyecektir Miraç beyin oğlunun kim olduğunu vasfını kabiliyetini bilmeden sadece karalamak için yapılan ve aynı anda hem başkana hem de genel müdüre zarar veren yaklaşıma halkımızda pirim vermeyecektir. Ayrıca adam Miraç beyin oğlu diye işsiz mi kalacak ya! Bu nasıl bir zihniyet sorarım.

Mehmet Ceylan Arkadaşıma 13 Şubat 2020 22:12

Bu yazının tamamını okudum hiçbir yerinde MASKİ nin çalışmasıyla alakalı herhangi bir eleştiri yapılmamış, sen nasıl oldu da konuyu çarpıttın anlamadım, yazıdaki sorulara cevap verebiliyorsanız buyrun, yok cevap veremiyorsanız bırakın sorunun muhatapları cevaplasın tabi cevap gelirse? Diğer bir husus siz eğer bu yazıyı yazan kişiyle alakalı istediğini elde edemediği için bu yazıları yazdığını düşünüyorsanız ki çok ukalaca bir yaklaşım, o zaman benim aklıma olumlu yazı yazanlar istediklerini elde ettikleri için olumsuzlukları görmezden gelerek olumlu yazı yazıyorlar manası gelir. Yani sizin görüşünüze göre çıkarcı haberciler oluyor anladığım kadarıyla.

Mehmet Ceylan 13 Şubat 2020 21:01

MASKi Malatya’nın tartışmasız en iyi çalışan kurumudur. Bunu deprem gecesinde de gösterdi. Bu haberi yapan arkadaş bende sana soruyorum belediyeden ne istedin de vermediler ki böyle saldırgan bir habercilik peşindesin?

Ahmet 13 Şubat 2020 17:24

Yaziklar olsun. Milletin oylari ile gelip kendi cocuklarini ise alanlara. Ozelliklede kendilerini dindar kesim diyenlere sozum.. Rabbim herkesi islah etsin..Ozellikle yoneticileri..

Mehmet 13 Şubat 2020 15:23

Zengin çocuklarını işe almayı maharet sanıyorlar bunlar gariban dururken, Bunlar kendisini beyaz Türk olarak görüyor devleti kendisi sanıyor milleti köle sanıyor devletin malı kendilerine helal sanıyorlar yazık Rabbim ıslah etsin Miraç AKDOĞAN'a da yazıklar olsun...…………..

cumali bey 13 Şubat 2020 15:21

cumali bey ssk nosunu yazsanıza :))))

Cumali 13 Şubat 2020 15:08

Arkadaş Osman Güderin Kızıda Yeşilyurt Belediyesinde İşe Başladı Bunu Niye Yayınlamıyosun... Etüt Proje Müd. Yeşilyurt Belediyesi...Diyosan SSk nosunuda yazayım..

Bakmadan Geçme