Esthederm Ürünlerini Keşfet!

Esthederm, ileri teknolojiyle üretilmiş ürünleriyle tüketicilerin sağlık, güzellik ve estetik ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen global bir markadır.

Esthederm Ürünlerini Keşfet!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Esthederm, ileri teknolojiyle üretilmiş ürünleriyle tüketicilerin sağlık, güzellik ve estetik ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen global bir markadır. Dünyanın birçok yerinde seçkin ve kaliteli bir satış kanalıyla ürünlerin dağıtımını gerçekleştirmektedir. Tüm cilt tiplerine özel olarak hazırlanan Esthederm ürünleri çevresel etkenler ve yaşa bağlı olarak görünen cilt problemlerini en aza indirgemeye destek olur.

Esthederm, cildin doğal sağlığını ve güzelliğini korumak için ürünlerin içeriğinde Cellular Water-Hücresel su bulundurmaktadır. Cilde uyum sağlayan formülleri ile cildin yapısını koruyarak yaşlanmaya karşı güçlenmesini ve çevresel faktörlere karşı cildin dirençli olmasını sağlar. O halde gelin birlikte markanın en popüler serilerine göz atalım…

Esthederm Hücresel Bakım

Yaşlanma karşıtı özel olarak geliştirilmiş bu seri cildi çevresel faktörlere karşı koruyarak 3 etkiyi 1 arada sunmaktadır. Derinlemesine nemlendirme, antioksidan koruma ve hücre yenilenmesini destekleyen formüle sahip ürünler seride yer almaktadır. Institut Esthederm Cellular cilt bakım serisi cildinizin daha genç, sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlar. Cildin elastikiyetini arttırır, çizgi ve kırışıklık gibi cilt problemlerini gidermeyi sağlar. Serinin içerisinde nemlendirici, cilt bakım serumu ve yüz spreyi gibi ürünler mevcuttur. 

Esthederm Moleküler Bakım

Çevresel faktörler, makyaj kalıntıları, bilgisayar, telefon ışığı ve stres gibi daha birçok sebepten dolayı cilt etkilenir ve yorulur. Bu yorgunluğun en önemli belirtileri arasında ise göz çevresinde koyu halkalar yüz de ise mat ve solgun bir görünüm oluşur. Dermokozmetik içerikli Esthederm Intensive moleküler bakım serisi, tüm bu problemlerin giderilmesine yardımcı olur. Seri içeriğinde yer alan ürünler cildi canlandırır, yorgun görünümü giderir ve nemlendirir.

Siz de cildinizin ihtiyacına yönelik tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz

Bakmadan Geçme