Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig’de 2 hafta sonunda 3 puan toplayan sarı-siyahlılar, evinde oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Malatya ekibinde, yeni transfer Arturo Mina ve orta saha oyuncusu Barazit performanslarıyla hocalarına ‘hazırız’ mesajı verdiler.

Teknik Direktör Sağlam antrenman öncesi yaptığı toplantıda oyuncularına uyarılarda bulunarak, Antalyaspor’un güçlü bir rakip olduğunu paylaştı.

Geçen hafta Sivas maçında sergiledikleri istekli ve iyi oyunu sonuca yansıtma noktasında sıkıntı yaşadıklarını ve bunu Antalya karşısında aşmaları gerektiğini söyleyen Sağlam, “Lige geride kalan 2 hafta nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Henüz ligin başı ve bazı eksiklerimizin olduğu kesin. Ancak bazı detaylar da bize iyi bir takım olma yolunda hızla ilerlediğimizi gösterdi diye düşünüyorum. Sivas maçı geride kaldı. Bölüm bölüm iyi işler yaptık, ancak sonuca gidemedik. Şimdi önümüzde daha zorlu bir müsabaka var. Süper Lig’in oturmuş ve iyi oyuncularına sahip takımıyla karşılaşacağız. Bizim için zor geçecek ancak kazanacak gücümüz var” diyerek, oyuncularını cumartesi günkü maça motive etmeye çalıştı.

Antrenman Ertuğrul Sağlam gözetiminde düz koşuyla başladı. Koşunun ardından ısınma hareketleri yapan oyuncular, daha sonra taktik ağırlık çift kale oynadılar.

Bakmadan Geçme