Evkur Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği önünde puan arayacak

Süper Lig'in 27.haftasında yarın saat 13.30'da sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’in 27.haftasında yarın saat 13.30’da sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde, Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde yapılan son çalışmaya bütün futbolcular katıldı. Milli takımlardan çarşamba günü dönen Khalid Boutaib, Sadio Diallo ve Berk Yıldız da çalışmada yer aldı. Antrenmanda futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Erol Bulut, son haftalardaki kötü gidişatlarını bu maçta noktalamaları gerektiğini belirtti.

Ligde bulundukları konum itibariyle henüz rahatlamadıklarını, önlerinde bulunan oynanmamış maçların kaderlerini tayin edeceğini belirten Bulut, “Bu sezon takım olarak güzel işlere imza attık. Tabi işimiz henüz bitmedi. Bundan sonraki işimiz daha da zor. Taraftarımız ve camiamız ligdeki konumumuzu sağlamlaştırmamızı bekliyor. Biz de bu beklentilere cevap vermeliyiz. Bunun için önümüzdeki kritik önemdeki Gençlerbirliği maçını kazanmamız gerekiyor” dedi.

Antrenman 5’e 2 ve ısıma hareketlerinin ardından yapılan taktik çift kaleyle sürdü. Taktik çalışmada Teknik Sorumlu Erol Bulut’un klasik kadro ve sistemi denediği görüldü.

Evkur Yeni Malatyaspor - Gençlerbirliği karşılaşması yarın saat 13.30’da Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak. Kritik önemdeki karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.

Bakmadan Geçme