Evkur Yeni Malatyaspor İstanbul yolcusu

Ümraniyespor maçı hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı'nda sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, pazar günkü zorlu maçın taktiğini çalıştı.

Ümraniyespor maçı hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı’nda sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, pazar günkü zorlu maçın taktiğini çalıştı.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı süren Ayite’nin bu haftada takımdaki yerini alamayacağı belirtildi. Fransa’da bulunan Ayite ve tedavisine kulüp tesislerinde devam edilen kaleci Ertaç antrenmana katılmazken, diğer oyuncular çalışmada yer aldı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kısa bir 5’e 2 oynayan futbolcular, daha sonra antrenmanın ikinci bölümüne geçti. Bu bölümde pas, koordinasyon ve şut içeren çalışmaları iki gruba ayrılarak gerçekleştiren oyuncular, son bölümde ise daraltılmış alanda çift kale maç yaptı.

Sakatlıktan çıkan Sadık ve Ferhat’ın tamamen düzelip takımın tüm idman programını başarıyla uygulaması dikkat çekti. Ümraniye maçının Malatya’daki son çalışmasını yarın kendi tesislerinde yapacak sarı-kırmızılılar akşam uçağıyla direkt İstanbul’a gidecek.

Bakmadan Geçme