Evkur Yeni Malatyaspor'da bayram izni yarın başlıyor

Milli takım arasını çalışarak değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor'da futbolcular ve teknik heyet yarın bayram iznine ayrılacak.

Milli takım arasını çalışarak değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular ve teknik heyet yarın bayram iznine ayrılacak.

Antalyaspor müsabakası sonrası takımına izin vermeyerek Malatya’da yoğun bir idman programıyla çalışmalarına devam ettiren Teknik Direktör Sağlam’ın fiziksel eksiklikleri bulunan oyuncuların durumunu göz önüne alarak böyle bir karar verdiği belirtildi. Kasımpaşa maçı hazırlıklarına İnönü Stadı’nda yaptığı antrenmanlarla devam eden sarı siyahlılarda ülkelerinin milli takımlarında bulunan Gineli Sadio Diallo ve Faslı Kahlid Boutaib ile birlikte ailesini Türkiye’ye getirmek için ülkesine giden Arturo Mina çalışmalarda yer almadılar.

Süper Lig’in 3. Haftasında 1-1 berabere kaldıkları Antalya maçında sahaya çıkan ilk on birdeki oyuncularının performansından memnun kalan Teknik Direktör Sağlam’ın aynı kadroyu antrenmanlarda da bir arada çalıştırdığı gözlendi. Bu arada Malatya ekibi yarından itibaren 3 günlük bayram iznine ayrılacak.

Bayram iznini memleketlerinde değerlendirecek olan sarı siyahlı oyuncuların iznin ardından Pazartesi günü Malatya’da toplanarak Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacakları belirtildi.

Bakmadan Geçme