Fendoğlu: Gündemimiz deprem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, seçim sürecini buruk olarak yürüttüklerini ve deprem gündemini değiştirecek bütün olumsuzluklardan kaçındıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, seçim sürecini buruk olarak yürüttüklerini ve deprem gündemini değiştirecek bütün olumsuzluklardan kaçındıklarını söyledi.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit, Uğur Sevim ve Mehmet Fendoğlu seçim çalışmalarını Hekimhan’da sürdürdüler. 

Hekimhan’da yoğun ilgi ile karşılaşan Fendoğlu ve MHP heyeti, ilçe merkezideki esnafları ziyaret etti.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu Hekimhan İstişare Toplantısında yaptığı konuşmada, 

“Biz MHP olarak Mehmetçiğe kurşun sıkanın yanında olmayız. Hak gelecek, Batıl zil olacak. 14 Mayıs’ta milletimiz zillet ittifakına büyük bir tokat atacaktır. TBMM’de güçlü bir MHP kadrolarının olması lazım 48 milletvekili değil, 148 olsun, 248 olsun, 348 olsun. Ülkenin bundan sonraki yüzyılının kurtuluşunu göreceksiniz. 14 Mayıs tarihinde ki seçim önemlidir, 14 Mayıs tarihi Türk tarihinde önemli anlara tanıklık etmiştir.  Türk siyaset tarihinde, birincisi 1923 yılında Cumhuriyetimizin kuruluşu, 14 Mayıs 1950’de CHP’nin iktidarı sona ermiş, Demokrat Parti iktidara gelmiştir ve üçüncü önemli olay ise 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı kurulmuştur. Cumhur İttifakının oluşumun hepimiz iyi biliyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde devletine kurşun sıkan, TBMM’yi kurşunlayan, kendi asker ve polisini şehit eden, Özel Harekat Merkezini bombalayan ve milletini kaosa sürükleyen hainler vardı. Bu bir tek FETÖ ile kalmıyor, onun arkasındaki emperyalist güçler ve bunları destekleyen Türkiye içindeki artıkları var.  Bugün Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayaktadır. Bu millete hiçbir güç diz çöktüremeyecektir, bundan eminiz.  Ülkücü Hafızayı kimse yok edemez. HDP’nin bütün taleplerini kabul etmiş olan bir zillet ittifakı var. Türk milleti ile alay edilmez. Türk milletine yapılan ihanetleri unutsak kanımız kurusun.  MHP olarak amacımız Malatya’da parti olarak birinci çıkmak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yine güçlü bir destek sağlamaktır.” dedi.

Fendoğlu, Hekimhan muhtarlar Derneği’ne yapılan ziyarette ise yaptığı konuşmasında, “Seçim sürecini buruk olarak yürütüyoruz. Deprem gündemini değiştirecek bütün olumsuzluklardan kaçınıyoruz.  Bizim ana gündemimiz deprem. Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Malatya yeniden yerinde inşa edilecek. Malatya’nın yeniden yapılanması ile ilgili olarak vatandaşımızın aleyhine olabilecek hiçbir projeyi kabul etmeyeceğiz. En geç 1 yıl içinde devletimiz 300 ve 360 gün içinde kalıcı konutları bitirip hak sahiplerine teslim edecek. “ ifadelerini kaydetti.

Fendoğlu, “Hekimhan İlçe başkanımıza, Ülkü Ocakları Başkanımıza, değerli İlçe yönetim kurulu üyelerimize, dava arkadaşlarımıza ve tüm muhtarlarımız ve Hekimhanlı hemşerilerimize bugün gönül hanelerinde yer verdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme