Gürkan'ı istifaya çağırdı!

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın üslubunu eleştirip, tehdit dilinin yakışıksız bulduğunu ve istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın üslubunu eleştirip, tehdit dilinin yakışıksız bulduğunu ve istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

Gazeteci Mahir Temur’un MASKİ ile alakalı “zam” yazılarından sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 3 gün önce basın toplantısı düzenlemişti. Basın toplantısında gazeteci Mahir Temur’u da tehdit eden Gürkan, “Hortumları kesildiği için, zevatlar, baldırı çıplak, keşkem olmasaydı hayatta olmazdı” tarzında üst perdeden konuşmalar yapmıştı.

KULLANDIĞI DİL YAKIŞIKSIZ
Gürkan’ın düzenlediği basın toplantısında kullandığı dili eleştiren DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı, “Kullandığı ifadeleri ve tehdit dilini yakışıksız bulduğumu ve hiçbir siyasetçiye yakıştıramayacağımı ifade etmek isterim” dedi.

Şu acılı günlerimizde hakaretler yerine belediyemizi yanımızda görmek isteriz diye ifade eden Akıncı, “Yerelde millete parmak sallayan, eleştirileri düşmanlık gören, baldırı çıplaklar diyen, ben yapacağımı bilirim diyen kabalığı Malatya halkı hak etmemektedir” dedi

“GÖREVİNDEN İSTİFA ETMELİDİR”
Eğer sorumluluklarının bilincinde değilse Başkan Gürkan’ın görevinden istifa etmesi gerektiğini ifade eden Akıncı, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın sinirleri hayli yıpranmış anlaşılan. Eğer sorumluluklarının bilincinde değilse, görevinden istifa etmelidir” dedi.

Yorumlar 6
Mehmet Ali 17 Nisan 2023 10:52

Malatyalı gardaşım şimdi yazacaklarımı eyi oku tamam mı? Eyi oku ki bizim malatyalıyı daha eyi tanıyasın. Bu selagattin gürkanı belediye reisi seçen malatyalıdır. seçildikten sonra belediyede personelin cukkasını biraz kıstı bilirsiniz. onlardan biri de bi şoferdi. alacagapı meydanda gahvede söylenip duruydu. ben ona dedim ki kalk bi dilekçe yaz ver başgana o zaman. olmaz de yapılan bu kesinti. noldu biliymisiniz üç kere zorladım gıkını çıkaramadı dilini soktu yerine. ama biliyim işin içinde muhalefet olsa dana gibi böğürürdü. gürkana ses çıkaramadı niye hökümetten diye. eeee sen ettin sen buldun gardaşım gatlanacan

GÖKHAN GÜL 16 Nisan 2023 18:16

İNSANLARA BAŞTAN AĞIR VE ORTA HASARLI BİNALARI BOŞALTIN VE YIKACAĞIZ DEDİLER İNSANLAR EŞYALARINI ALMAK İÇİN DUVARLARI PENCERELERİ KIRDILAR KİMİ PERİŞANLIKTAN SATTI KİMİSİ SÖKTÜ KÖYÜNE GÖTÜRDÜ EŞYALARINI KOYMAK İÇİN KAPI PENCERE İLE TAMAMLADILAR ŞİMDİ KALKMIŞ UZMAN GETİRDİM EEE UZMANLAR GÜÇLENDİRİLECEK DEDİ KİMSE SÖKMESİN KAPI PENCERELERİNİ MİLLİ SERVET BU DİYOR.. 'İNSANLARIN CANI NEDİR SİZİN İÇİN..HALA SERVET PEŞİNDESİN. ŞİMDİ NEYİN PEŞİNDESİN ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM.. AL MALATYA SENİN OLSUN MİLLİ SERVETLERİNLE DOYA DOYA OTUR. MALATYA BENİM İÇİN BİTMİŞTİR.

Gülendam 15 Nisan 2023 20:19

Ağır hasarlı binalara tekrar bir ekip yollayıp, kim ağır dedi bunlar hafif deyip yığma binalara insanları oturuyorlar. Orta hasarlılara belediyelerde orta hasarlılar yıkılacak diye bir bilgi yok diyorlar. Bir çok ağır hasarlı bina hafif hasarlarıya dönderildi ve bu evlerde insanlar oturuyor.

Nur 15 Nisan 2023 04:48

Selaaddin Gürkan acil istifa terk et benim memleketimi.yeterince yıprattın bizi. Senin yüzünden Akp oy kaybediyor yazık. Bu memleket seni istemiyo

Nurten akgün 13 Nisan 2023 20:28

Benim binaya da ilk baktıklarında da orta hasarlı dediler mühürleyip giremezsiniz dediler. Yıkım emri de varmış ana iki kolonda da patlak vardı . İkinciye gelip baktıklarındaysa az hasarlı dediler tanir edip geçip oturun dediler görevli beyefendi devlet herkese ev yapamaz dedi itiraz hakkımızı kullandık üçüncüye gelip evimize baktıklarındaysa kırık dökük evimize hasarsız dediler hakkımızı helal etmiyoruz malatyada ayrımcılık var kendi vatandaşına sahip çıkan yok devlet işine gelenin binasını yıkıyor işine gelmeyenede gözünü kapatıp ölüme terk ediyor inşallah bir gün bu devlet herkesi aynı kefeye koyar eşitlik istiyoruz.

Han 11 Nisan 2023 16:34

Malatya'da mütaitler ayıplarını kapatmak için ağır hasarlı binalara itiraz ederek hafif hasarlı binalara çevirtiyorlar alet olanlar iflah olmaz bu yüzden insanların başından afetler eksik olmuyor.

Bakmadan Geçme