Hakan Er: 15 Temmuz, Türk'ün tarihe kazıdığı bir destandır

Kayısı Haber imtiyaz sahibi ve işadamı Hakan Er, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Er, '15 Temmuz, Türk Milleti'nin tarihin sayfalarına cesaret ve yücelikle kazıdığı bir destanın adıdır' dedi.

Kayısı Haber imtiyaz sahibi ve işadamı Hakan Er, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Er, '15 Temmuz, Türk Milleti'nin tarihin sayfalarına cesaret ve yücelikle kazıdığı bir destanın adıdır' dedi.

Gazeteci ve işadamı Hakan Er, 15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Milleti'nin mevcudiyetine kasteden ve insanları din kisvesi ile kandıran karanlık zihniyetin haince bir planla harekete geçtiğini ifade ederek, "Kutsal asker kıyafetinin arkasına saklanan FETÖ hain zihniyeti, 15 Temmuz'da Türk Milletinin tarihinden, geçmişinden bihaber bir şekilde haince bir kalkışmada bulunmuş ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni adeta işgal etmeye, ele geçirmeye çalışmıştır. Allah'a sonsuz şükürler olsun ki, Aziz Türk Milleti'nin cesaret ve fedakar evlatları, geçmişte olduğu gibi, 15 Temmuz'da da esareti, köle olmayı kabul etmemiş, darbecilere karşı cansiperane bir tavırla dik duruş sergilemiştir. Darbeci FETÖ zihniyeti ve arkasındaki karanlık güçler, Türk Milleti'nin konu devlet, vatan ve millet olduğunda, tarihten bugüne taşınan Türklük şuuru ile nasıl büyük bir fedakarlık göstereceğini unutmuş olmalılar ki, böyle haince bir kalkışmayı gerçekleştirebilecekleri hayaline kapılmışlardır. Darbenin ilk saatinde sokaklara dökülüp, vatanına, bayrağına, milletine, Gazi Meclisi'ne sahip çıkan kutlu Türk Milletinin öz evlatları, başta karanlık FETÖ hainleri olmak üzere, tüm dünyaya Türk'ün gücünü, devletine bağlılığını, vatanına olan aşkını bir güneş gibi göstermiştir." şeklinde konuştu.

Milli şuurun, Türklük sevdasının bu milletin kalbinde, ruhunda ve vicdanında ilelebet yaşayacağını söyleyen Er, "Türklük şuurunu, Milli Şuuru çocuklarımıza, gençlerimize iyi öğretmeli, onların akıllarından gönüllerine hitap ederek gelecek neslimizi imanlı, kararlı ve şuurlu yetiştirmeliyiz. 15 Temmuz, bu şuurun hiçbir zaman kaybolmadığının, canı pahasına ve kanının son damlasına kadar bu kavrayışla vatanına ve milletine sahip çıkan Aziz Türk Milletinin fedakarlıkta sınır tanımadığının en büyük ispatı olmuştur." dedi.

Hakan Er, açıklamasına "15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü olan bugünde, kanlarıyla, canlarıyla, yürekleriyle vatan aşkıyla karanlık darbeyi engelleyen aziz kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şâd, mekanları cennet olsun. 15 Temmuz ihanetine canları pahasına direnerek yaralanan gazilerimize şifalar temenni ediyorum. Şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnettarız. Rabbim, Aziz Türk Milletine birlik, dirlik, dirilik ve güç versin. Ne mutlu Türk'üm diyene." sözleriyle son verdi.

Bakmadan Geçme