Hakan Er'den teşekkür mesajı

Kayısı Haber imtiyaz sahibi ve işadamı Hakan Er, 1 Nisan Pazar günü yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayınladı.

Pazar günü gerçekleşen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 8. Komite’den Meclis Üyesi seçilen sitemiz imtiyaz sahibi ve işadamı Hakan Er, yayınladığı teşekkür mesajında “Aylardır büyük emekler ve mücadeleler göstererek çalıştığımız MTSO seçimleri, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlığındaki yönetimimizin zaferi ile sonuçlandı. Yönetim olarak aylarca seçimlere hazırladık. Esnaflarımızı, sanayicilerimizi, Malatya ekonomisine katkısı olan herkesi tek tek ziyaret ettik. Üyelerimiz, hem kapılarını hem gönüllerini bize açtılar. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu yönetimindeki genç, çalışkan ve dinamik bir kadroya emanet ettiler. Öncelikle 8. Komitede şahsıma ve yönetimimize destek olan tüm meslek grubu üye arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kendi grubumuzda, değerli üyelerimiz, tüm çalışmalarımızda yanımızda oldular, desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler ve sonuç olarak önemli bir seçimi kazandık. Bu başarı bizim gayretlerimizin olduğu kadar, bize güvenen ve her zaman destekleriyle bize güç veren 8. Komite üyelerimizin de başarısıdır. Yine bize oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

8. Komite Meclis Üyesi Hakan Er, “Seçimler sükûnet ortamında gerçekleşti. Üyelerimiz kararlarını vererek, sorumluluğu yönetimimize verdi. Şimdi gerek üyesi seçildiğim 8. Grupta gerek Malatya ekonomisinde önemli değişimler sağlayarak sektörlerimizi ve Malatya ticaret ve sanayisini doruklara yükseltmek için var gücümüz ile çalışacağız. Üyelerimizin bize verdiği emanetin ağırlığının bilinci ve farkındalığı ile hareket edecek, hiçbir ayrım gözetmeksizin Malatyalı sanayicimize, ticaret erbabımıza hizmet vereceğiz. Tüm mesaimizi memleketimizin iktisadi yönden kalkınması ve ekonomik büyümeyi gerçekleştirmesi için sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hakan Er mesajını, “MTSO seçilerinin, Malatya’mıza, vatanımıza, milletimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” sözleriyle noktaladı.

Bakmadan Geçme