İl İl Yöresel Ürünler Fuarına yoğun ilgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından gerçekleştirilen 3. İl İl Yöresel Ürünler Fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından gerçekleştirilen 3. İl İl Yöresel Ürünler Fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kültür A.Ş tarafından düzenlenen ve açıldığı ilk günden beri yoğun ziyaretçi akınına uğrayan İl İl Yöresel Ürünler Fuarında Türkiye’nin birbirinden farklı ve güzel yöresel ürünleri, lezzetleri ve tatları Malatyalıların hizmetine ve beğenisine sunuluyor. 7’den 70’e herkesin ziyaret ettiği fuarda 50 İl’den katılan 100 firma Türkiye’nin farklı yöresel ürünlerini ziyaretçilerin ilgisine sunuyor.

“Fuarda A’dan Z’ye her şey var”

Dolu dolu geçen fuara eşi ve çocuklarıyla birlikte gelen Tuğrul Aygül isimli vatandaş, “İlk kez fuara katıldım. Fuarı çok güzel buldum, aradığımız bütün yöresel ürünler, A’dan Z’ye her şey var. Büyükşehir Belediyesine böyle güzel bir organizasyon gerçekleştirdiği için teşekkür ederiz. Belediyemizden memnunuz” ifadelerini kullandı.

İl İl Yöresel Ürünler Fuarını çok sevdiklerini ve her yıl sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Tarık ve Sultan Ayaz çifti ise, fuara her yıl çocuklarıyla geldiklerini dile getirdiler.

Sultan Ayaz, “Açıldığı günden beri İl İl Yöresel Fuarına katılıyoruz, yöresel ürünler fuarını çok seviyoruz, çok memnunuz. Yöresel Ürünler Fuarının açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesine böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Tarık Ayaz da, "Malatya Büyükşehir Belediyesi bu tür fuarları yaparak Malatyalılara çok güzel bir hizmet sunuyor. Büyükşehir Belediyemiz sayesinde her şehirden, her yöreden tatları tatmış ve almış oluyoruz. Çocuklarımız için de farklı bir etkinlik, sosyal aktivite oluyor, buradaki ortamı görüp eğleniyorlar. Çok güzel bir fuar gerçekleşiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Antakya’dan Malatya’ya İl İl Yöresel Ürünler Fuarına katılmak için geldiklerini belirten firma yetkilisi Yasemin Güvez ise, "Antakya’nın domatesi biberi, salçası, baharatları, zeytinyağı gibi ürünlerini satıyoruz. Ürünlerimiz yüzde 100 doğal. Çörek otu taze satıyoruz. Büyükşehir’e bu güzel organizasyon için teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Öte yandan 29 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek olan fuar her gün 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.

Bakmadan Geçme