İl Müdürlüğünde koltuk savaşları

Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ilgili 20 gün önce yaptığımız haber sonrasında İl Müdür Yardımcısı Vekili Ramazan Barman'ın Malatya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak vekâleten görevlendirildiği ortaya çıktı. İl Müdürlüğünde koltuk savaşları… Mahir Temur'un özel haberi…

Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ilgili 20 gün önce yaptığımız haber sonrasında İl Müdür Yardımcısı Vekili Ramazan Barman’ın Malatya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak vekâleten görevlendirildiği ortaya çıktı. İl Müdürlüğünde koltuk savaşları… Mahir Temur’un özel haberi…

Mahir Temur- Özel Haber

Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde vekaleten İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ramazan Barman’ın 24 Ocak Sivrice depreminden sonra kurum içinde “takdir belgesi” yazışmaları yaşadığını ve bu takdir belgesi alımı için İl Müdürü Rasim Bulut ile İl Müdür Yardımcısı Ramazan Barman’ın resmi yazışmalarını Kayısı Haber’de ortaya çıkarmıştık.

Yaptığımız haber sonrasında tenzili rütbeye uğrayan Ramazan Barman’ın İl Müdürü Rasim Bulut ile mahkemelik olduğunu, bu “takdir belgesi” olayında İl Müdürü Rasim Bulut’un her hangi bir soruşturma yapmadan Ramazan Barman’ı görevlendirme ile tenzili rütbeye uğrattığı kaynaklarımız tarafından bildirildi.

Yeni ulaştığımız belgelere göre yaptığımız haber sonrasında İl Müdür Yardımcısı Ramazan Barman’ın “Hakkımda kurulan komplonun açığa çıkarılması için Valiliğimizce kurum dışından bağımsız bir kurul tarafından gerekli incelemelerin yapılması hususunda gereğini arz ederim” şeklinde İl Müdürü’ne resmi bir belge yolladığı ama İl Müdürü Rasim Bulut’un, “Dilekçenize herhangi bir işlem yapılmaması uygun görülmüştür” diye cevap vermesi akıllarda soru işareti uyandırdı.

Kendisinin bağımsız bir kurul tarafından incelenmesini isteyen ve kendisine komplo kurulduğunu iddia eden İl Müdür Yardımcısı Ramazan Barman’a İl Müdür’ü Rasim Bulut’un cevabı aynen şu şekilde:

“İlgili tarih dilekçeniz ve ekleri incelenmiş olup 09.04.2020 tarihli … sayılı yazının bizzat şifahi talimatınız olması, kurum içi yazışma olması ve ilgili yazının Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne veya başka her hangi bir kamu kurum ve kuruluşuna gönderilmediği anlaşıldığından, ilgili dilekçenize her hangi bir işlem yapılmaması uygun görülmüştür.”

 

İl Müdürü Rasim Bulut’un bu cevabından yaklaşık 3 gün sonra Ramazan Barman’ın Malatya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde vekaleten Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesi Ramazan Barman ile Rasim Bulut’un halen devam eden mahkemelik olayı akıllara geldi.

 

Ramazan Barman’ın yakın arkadaşlarına “komploya uğradım” dediği ve 2013’ten sonra SGK’dan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne geçen İl Müdürü Rasim Bulut’un kendisine mobbing uyguladığı ve mobbing sonucu mahkemelik olduklarını iddia ettiği söyleniyor.  Barman’ın kendisine yapılan komploya İl Müdürü Rasim Bulut’un bilerek soruşturma başlatmadığını yakın arkadaşlarına söylediği aldığımız duyumlar arasında.

Kayısı Haber olarak Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut’a açık sorularımız var:

1-Ramazan Barman’ın isteği olmasına rağmen niye soruşturma başlatmadınız?

2-Ramazan Barman’a soruşturma başlatmadan tenzili rütbeye niye düşürdünüz?

3-Ramazan Barman ile mahkemelik oluşunuz bu aldığınız son kararda etkili oldu mu?

 

Kayısı Haber olarak Malatya’nın mülki amiri Vali Aydın Baruş’a tek soru sormak istiyoruz:

-20 gün önce yaptığımız haberle birlikte bu son haberimizle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde ayyuka çıkmış kurum içi yazışmaları ortadayken Valilik olarak bir soruşturma neden başlatmadınız?

Mahir Temur- Kayısı Haber

Yorumlar 9
İsmet 08 Eylül 2020 20:57

Devrik Dr. il müdür yr.ramazan barmanın odası şb.müdürüne verilmiş, Dr.ramazan Barman'a duyrulur anlayacağınız ramazan barman gitti kavga bitti mi?evlere şenlik il müd. Rasim bulut ellerine kına yaksın.

İskender 21 Ağustos 2020 11:33

Kamu Kurumunu Ali Babanın çiftliğine çevirmişler. Vali Bey el atmalı artık

İskender 20 Ağustos 2020 22:18

Aile politikalarda bu konuyu gidip dinlerseniz komplonun nasıl kurulduğu anlatılıyor...

Ayşe 20 Ağustos 2020 14:07

Burada komplo falan yok. Herşey belgelerle ortadayken neyin komplosundan söz ediyorsunuz hala...

İskender 20 Ağustos 2020 00:14

Yazık ya malatyanın haline.. Aile müdürlüğü kendi kurumundaki müdürüne komplo kuruyorsa.... vatandaşa Allah yardım etsin..

İskender 20 Ağustos 2020 00:02

Resmi belgeler ortada, komplo diye bir şey yoktur. İşin özü bana bir atasözünü hatırlattı.Atalarımız At bağlanması gereken yere eşek bağlanmaz demiş.

Fatma.. 19 Ağustos 2020 17:56

Ben olayı ve dedikoduları biliyorum.il müdürlüğündeki idarecilerin Geçmişlerine bakılsın 15 temmuz darbe sonrası il müdürlüğü yapan Dr.Ramazan Barman a neden komplo kuruldugu anlaşılacaktır.

İskender 19 Ağustos 2020 17:02

Kurumu ali babanın çiftliğine çevirmişler.

Saliha T. 19 Ağustos 2020 15:07

Aile ve sosyal politikalar müdürlüğü Malatya'da en çetrefil dönen kurum haline gelmiş desenize.. Vali bey gerekeni yapacaktır..

Bakmadan Geçme