İl Müdürlüğünde Narkotik Operasyonu

Malatya'da o il müdürlüğünde narkotik operasyonu yapıldığı ve yaklaşık 5 bin adet sentetik ecza hap ele geçirildiği iddia ediliyor.

Malatya’da o il müdürlüğünde narkotik operasyonu yapıldığı ve yaklaşık 5 bin adet sentetik ecza hap ele geçirildiği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz Pazar günü İhlas Haber Ajansı tarafından abonelerine servis edilen “Sokak satıcılarına operasyon” başlıklı haberin içeriği ortaya çıktı.

Haberde, Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu sokak satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildiği, yapılan çalışmalarda toplam 9 bin 300 adet sentetik ecza hap ele geçirildiği ve gözaltına alınan bir şahsın adli makamlarca tutuklandığı bildirilmişti.

İşte bu operasyonun aslında Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde yapıldığı iddia ediliyor. 9 bin 300 adet sentetik hapın yaklaşık 5 bin adetinin Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün deposunda ele geçirildiği ve tutuklanan şahsin ise İl Müdürü Rasim Bulut’un geçici olarak makam şoförü yaptığı iddia edildi kaynaklarımız tarafından.

Konu ile ilgili Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar 5
erhan 15 Kasım 2021 01:39

kurumun il müdürü rasim bulut ve kurum müdür yardımcılarından serdar demirinde görevlerine son verilmeli bir devlet kurumunu yönetemiyorsanız ve o kadar kameraları izlemeyi seviyorsunuz nasılda bu adamın uyuşturucuları oraya koyduğunu göremiyorsunuz

erhan 15 Kasım 2021 01:35

buranın müdürü baskilli olduğu için genelde baskilli olan yada baskillilerin eniştesi olanları alıyorlar başka biri gitse iş için müracat dilekçesi bile vermiyorlar torpilli olanlar veriyorlar bizim gözümüze baka baka personel almıyoruz diyorlar ama kendi tanıdıkları ve torpillerini alıyorlar yazıklar olsun

İskender 09 Kasım 2021 12:32

Mahir Bey, halen bir yetkili yazınıza cevap vermedi mi ? Herkes 3 maymunu mu oynuyor?

Vatandaş 06 Kasım 2021 21:03

Çiftlik.

İskender 05 Kasım 2021 14:39

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ilgili bir çok haber yaptınız. Orayı Devlet Kurumu değil babalarının çiftliği gibi yönetiyorlar dediniz.Herkes susuyor! Çok ilginç,

Bakmadan Geçme