İnönü Stadı'nın sökülen direkleri yenilenecek

Yeni stadındaki eksikliklerden dolayı Süper Lig'deki ilk hafta maçını İnönü Stadı'nda oynayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da şimdide eski stadı maça kadar hazır hale getirme telaşı başladı.

Yeni stadındaki eksikliklerden dolayı Süper Lig’deki ilk hafta maçını İnönü Stadı’nda oynayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da şimdide eski stadı maça kadar hazır hale getirme telaşı başladı.

Geçen sezon TFF 1. Lig’de oynadığı ve Süper Lig’i garantilediği maçın ardından sarı-siyahlı taraftarların hatıra amaçlı olarak kale direklerini ve koltuklarını aldıklarını emektar stadın bir çok eksiğinin bulunduğu belirtildi.

TFF 1. Lig’de geçen sezon Boluspor maçının ardından yaşanan sevinç görüntüleri ilginç kareleri de beraberinde getirmişti.

Son kez bir futbol müsabakasına ev sahipliği yaptığı düşünülen İnönü Stadı’ndan hatıra almak isteyen taraftarların kimisi tribünden koltuk, kimisi ise kale direğini sökerek yanında götürmüştü.

Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin TFF yetkililerinin İnönü Stadı’nda tamamlanmasını istediği eksiklikleri maç gününe kadar yetiştirmek için çalışmalara başladığı belirtildi.

Bakmadan Geçme