İnönü Üniversitesispor yola Cafer Aypan ile devam edecek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) takımı İnönü Üniversitesispor, Murat Kurt'tan boşalan teknik adamlık görevine Cafer Aypan'ı getirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) takımı İnönü Üniversitesispor, Murat Kurt’tan boşalan teknik adamlık görevine Cafer Aypan’ı getirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2. Grup’ta geride kalan 7. haftada sahasında Araban Belediyespor’u 2-1 mağlup eden İnönü Üniversitesispor teknik sorumlu olarak yola Cafer Aypan ile devam etme kararı aldı.

Futbolcu ödemelerindeki gecikmeden dolayı geçen hafta yönetime istifasını sunan Murat Kurt’un yokluğunda çıkılan Araban Belediyespor maçını kazanarak önemli bir başarıya imza atan kırmızı beyazlı kulüp, alt yapı antrenörü Cafer Aypan ve İsmail Timur ile yoluna devam edecek.

Hafta sonu deplasmanda Grup Merkez Hasar Hankendi takımıyla oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başlayan Malatya temsilcisinde kazanılan 3 puandan dolayı moraller yerinde.

Kulüp Sportif Direktörü Aziz Yiğit yaptığı açıklamada, geçen hafta önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Geçen hafta Murat Kurt’un istifasını sunduğunu ve bu kararı saygıyla karşıladıklarını belirten Yiğit, “Murat Hocamız bize istifasını sundu ve saygı çerçevesi içerisinde teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Araban maçına Cafer ve İsmail hocamız nezaretinde çıktık. O maç öncesi Cumali Kılınç, Oğuzhan Akar ve Engin Bilici de maça çıkmama karı aldıklarını ilettiler. Geçen hafta aldığımız Araban galibiyetiyle önemli bir galibiyet. Tabi o maçta takımın başında çıkan hocalarım Cafer Aypan ve İsmail Timur’a teşekkür ediyorum. Kalan maçlarımızda da takımımızın başında bu isimler olacak. Ben de sportif direktör olarak kulübede olmaya çalışacağım. İnşallah aldığımız galibiyetle önümüzdeki haftalara daha umutlu bakmak istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme