İnönü Üniversitesispor'da Dumlupınarspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden İnönü Üniversitesispor, 8 Ekim Pazar günü oynayacağı Elazığ Yolspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden İnönü Üniversitesispor, 8 Ekim Pazar günü oynayacağı Elazığ Yolspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta sahasında Elazığ Yolspor karşısında sahadan beraberlikle ayrılarak 1 puan alan sarı siyahlılarda gözler hafta sonu oynanacak olan Dumlupınarspor maçına çevrildi. Murat Kurt yönetiminde Yeşiltepe’de çalışan Malatya temsilcisinde eksik oyuncu bulunmazken, hedef galibiyet olarak belirlendi. Takımdaki son durum ve çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan takımın teknik sorumlusu Murat Kurt, Elazığ Yolspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

“Galibiyet özlemimize bu hafta son vermek istiyoruz”

Oyuncularının sahadaki mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Kurt, “Geçen hafta ligin ikinci maçında oyuncularım Elazığ Yol karşında iyi bir performans gösterdi, ancak sahadan 1 puanla ayrıldık. Maçın geneline bakıldığında çok net pozisyonlardan sonuç alamadığımız görülecektir. Biraz daha son vuruşlarda iyi olmamız gerekiyordu. Ancak buna rağmen oyunsal anlamda her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Dumlupınar takımı iyi ve de ne yapacağı belli olmayan bir takım. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Artık böyle maçlar yaşamak istemiyoruz. 2 haftalık galibiyet özlemimize bu hafta son vermek istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme