İrfan Buz: kısmet bizim tarafımızda değildi

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, maç boyunca çok iyi mücadele ettiklerini, sayısız gol kaçırdıklarını ifade ederek, 'Ama malesef kısmet bizim tarafımızda değildi' dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, karşılaşma sonrasında TRT Spor mikrofonlarına yaptığı değerlendirmede, öncelikle dün İstanbul'daki hain terör saldırısına değindi. Buz, "Her şeyden önce ulus olarak üzgünüz. Hain terör saldırısından dolayı çok üzgünüz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.

SAYISIZ GOL KAÇIRDIK

Teknik Direktör Buz, Bandırmaspor'un golü bulduktan sonra defansa kilitlendiğini, rakip takıma karşı tek kale oyun oynadıklarını söyleyerek, "Bugünkü müsabakayı kazanmak istiyorduk. Sayısız da gol kaçırdık. Maalesef futbolda böyle durumlar olabiliyor. Rakip takım golü bulduktan sonra biz takım olarak tek kale oynadık, çok mücadele ettik ancak golü bulamadık. Birçok gol pozisyonu yakaladık ama maalesef kısmet bizim tarafımızda değildi." dedi.

HER İNİŞİN BİR ÇIKIŞI VARDIR

Evkur Yeni Malatyaspor'un düşüşte olduğuna yönelik yorumlara da değinen Buz, "Takımımız için “Takım düşüşte” yorumları için de şunu ifade etmek isterim, futbolcu kardeşlerim elinden gelen her şeyi yaptı, ama maalesef mağlup olduk ve liderliğimizi gol averajıyla kaybettik. 26 puanla ligdeki mücadelemize devam ediyoruz. Her inişin bir çıkışı vardır. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzdeki hafta Adana Demirspor’la karşılaşacağız ve şimdiden bu maça odaklanacağız." ifadelerine yer verdi.

OSMAN FIRAT: ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK. BU İNİŞİN BİR ÇIKIŞI OLACAK

Maç sonrası TRT Spor'da karşılaşmayı değerlendiren futbolcu Osman Fırat ise, Bandırmaspor karşılaşmasının zor bir maç olacağını bildiklerini söyleyerek şunları söyledi: "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Kontra ataklara çok iyi çıkan bir ekip Bandırmaspor. Bizim de üç haftadır devam eden kötü bir gidişatımız var. Bugün biz takım olarak elimizden gelen her şeyi yaptık. Sayısız gol pozisyonu kaçırdık. Bazen olmayınca olmuyor. Biz iyi mücadele ettik. Rakip takımı kutluyorum. Bu 26 puanı biz aldık. Bu inişin bir çıkışı olacak. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz, belki bir gol atabilseydik gerisi gelecekti. Bizim belirli bir hedefimiz var, buna odaklanıyoruz."

Kayısı Haber Malatya

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme